Manager Finance a.i.

Vaardige financial en slimme teamspeler
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Interim Manager Finance

Sparringpartner

Deze rol vraagt naast deskundigheid op financieel gebied, lenigheid en autoriteit als sparringpartner op alle niveaus in de organisatie en naar buiten. Naar medewerkers, MT leden en aandeelhouders. Een mooi complex veld waarin jij graag opereert. Helder, flexibel en eigen. In een organisatie met veel succesvolle jaren en met een sterke naam, die meegaat in de veranderende maatschappij en veranderende directe omgeving. Jij neemt mensen mee en kan je team in beweging krijgen.

 

Opdracht

Sparringpartner

Je bent voor de collega MT leden en de directeur een stevige sparringpartner. Ervaren, en rust. Helder en betrouwbaar. Je werkt je ook snel in en bent snel lid van het team. Durft dan aan te spreken en bent aanspreekbaar.

Kern is gezond. Zaken staan goed en gaan goed. IT omgeving veranderd, digitalisering en snelheid van informatie moet omhoog. Organisatie cultuur vraagt een impuls.

Profiel

Slimme samenwerkende financial

Jij brengt deskundigheid, betrouwbaarheid en rust op de financiële basis van de organisatie. Je ziet waar je nodig bent en stapt in zonder kabaal. Bent snel op de hoogte. Hebt ervaring als verandervaardige financial en dat vind jij ook leuk. Je snapt IT vernieuwing en de wensen vanuit de directie op verantwoording, KPI’s en performance management.

Je brengt ook leiderschapsvaardigheden mee. Snapt de weerstand op vernieuwing en kan slim inspelen en dan meenemen. Dat geldt op alle niveaus en zeker in het MT.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Professional Inspirerend

Voorwaarden

Een interim positie voor 6 tot 9 maanden met een inzet van minimaal 4 dagen. Start uiterlijk 1 september. Gezien de opgave is drie dagen op locatie noodzakelijk.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk donderdag 13 juli 2023, te reageren door bij “solliciteer direct” je CV te uploaden. We zien in jouw korte motivatie graag een indicatie van jouw uurtarief en je beschikbaarheid. Voor toelichting kun je bellen met Johannes Arets via 06-1026 0480 of mailen naar arets@kv.nl.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.