Manager Kwaliteit, Beleid en Innovatie - Zorgorganisatie

Gedreven sparringpartner met focus op het verbeteren van de kwaliteit en innovatie
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Zorgorganisatie

Het betreft een afdeling Kwaliteit als onderdeel van grote landelijke ouderenzorg organisatie. De afdeling, zes adviseurs, richt zich op het borgen van de kwaliteit en brengt de vakinhoudelijke expertise, op het terrein van kwaliteit van zorg, kennismanagement, zorginhoudelijk beleid en innovatie, samen. De adviseurs ondersteunen proactief de locatiemanagers en de professionals bij kwaliteitsmanagement en kennisontwikkeling en zorgen dat kennis toepasbaar wordt gemaakt en gedeeld. Verder zorgt men voor het toegankelijk en beschikbaar maken van inhoudelijke visie, beleid en methodische werkwijzen, implementatie en onderzoekt de effecten daarvan.

Er wordt gebruik gemaakt van het bestaande kwaliteitsmanagement systeem Q-base.

Functie

Manager Kwaliteit, Beleid en Innovatie

We zijn op zoek naar een allround interim kwaliteitsmanager die het leuk vindt om zelf ook als senior adviseur operationele vraagstukken te willen helpen oplossen. Het uitdagende van deze opdracht is dat naast het operationele aspect en het leidinggeven aan een team er ook een strategische uitdaging ligt om samen met de directeur en internationale collega’s de strategische roadmap op het gebied van kwaliteit van zorg ook voor 2025 koersvast te houden.

Als Manager Kwaliteit, Beleid en Innovatie neem je actief deel aan het MT en voorzie je je collega managers gevraagd en ongevraagd van advies. Jouw opdrachtgever is de Algemeen Directeur / Bestuurder. Uiteraard ben je gedurende deze opdracht naast de bestuurder het aanspraakpunt voor de IGJ en coördineer je, waar nodig, interne en externe audits.

Zichtbaar Benaderbaar Inspireert Stimuleert

Profiel

Relevante leidinggevende ervaring aan professionals, actuele kennis van kwaliteits- en innovatieprocessen. Liefst ervaring in de (ouderen)zorg en met complexe organisatie veranderingsprocessen. Ruime ervaring met kwaliteits- en kennismanagement, beleidsontwikkeling en innovatie.

Je bent zichtbaar en benaderbaar, je motiveert en inspireert en je stimuleert eigen initiatief. Een helicopterview en je hebt een visie op kwaliteit die je weet toe te lichten en uit te dragen binnen en buiten de organisatie. Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen, bent advies- en besluitvaardig en gericht op samenwerking. Ook in een internationale context kom je goed uit de verf, zowel mondeling als schriftelijk kun je je in het Engels uitstekend redden en de inhoudelijke vertaalslag maken naar de Nederlandse praktijk.

Aanbod

Het betreft hierbij een overbruggingsopdracht tot, zoals het er nu uitziet, 1 januari 2024. De gevraagde inzetbaarheid is per direct en qua uren flexibel in te vullen afhankelijk van de beschikbaarheid.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage 0651310178. Frank begeleidt deze opdracht.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.