Interim Manager

Bevlogen verandermanager
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Interim Manager

Een organisatie, met impactvolle dienstverlening aan de doelgroepen in haar eigen gemeente in Noord-Brabant. Lid van het MT voor 21 gemeenten.

Opdracht

De huidige manager is uitgevallen. Aan de interim manager de opdracht -naast de gebruikelijke taken- om rust terug te brengen, zelforganisatie door te voeren en samen met de professionals (circa 100) de beoogde resultaten te boeken.

Profiel

Je bent lid van het MT dat voor de doelgroep (0 – 18 jaar) door middel van preventie gezondheidswinst wil behalen in 21 gemeenten. Jij bent verantwoordelijk voor één gemeente, waar verspreid over verschillende wijken circa 100 professionals aan deze preventieve taken werken. Ruim twee jaar geleden is de keuze gemaakt om zelforganisatie in te voeren om als organisatie wendbaarder en flexibeler op veranderingen in te kunnen spelen. Minder top down met meer verantwoordelijkheid op de werkvloer. In de groep professionals is regie bij enkelen belegd om de afspraken en resultaten te behalen. In de teams is weerstand, die mede het gevolg is van gebeurtenissen (zoals fusies) uit het verleden.

Je bent een ervaren en bevlogen interim manager met veel ervaring op het terrein van zelforganisatie en je bent bekend met de weerstand die je bij de invoering ervan kunt tegenkomen en hoe je de ontwikkeling van deze teams vervolgens oppakt.

Boegbeeld Stabiliteit Communicator Mensgericht Bevlogen Verandermanager Resultaatgericht Respectvol

Voorwaarden

Je bent vanaf juli beschikbaar voor drie – vier dagen per week voor een periode van minimaal zes maanden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk donderdag 22 juni te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06-2269 8599).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.