voor een klein maar ambitieus onderhoudsbedrijf

Functie | interim Operationeel Directeur

Voor een klein maar ambitieus onderhoudsbedrijf, nauw gelieerd aan de bouwwereld zijn wij op zoek naar een interim Operationeel Directeur.

De organisatie is gevestigd in het midden van het land en heeft een uitstekende naam in de markt. De orderportefeuille is goed gevuld, commercieel loopt het op rolletjes maar de procesmatige kant van de zaak behoeft aandacht.

De huidige operationeel directeur is door langdurige ziekte helaas uitgevallen. De organisatie is groeiend, heeft een trouw personeelsbestand en huurt relatief veel mensen in.

 

Operationeel Procesmatig Resultaatgericht Klantgericht Structureren

Profiel

We zoeken een man of vrouw met operationele en procesmatige ervaring in de bouwwereld of vergelijkbaar. Kennis van MS project is gewenst. Iemand die graag in een tandem werkt met een uitstekende commerciële collega. Een leidinggever die motiveert en veel van mensen gedaan krijgt. Resultaatgericht is, maar zeker ook klantgericht.

Naast de opdracht om tijdens de ziektevervanging de huidige operationeel directeur te vervangen, vragen we ook iemand die een bijdrage levert aan de verbetering van de structuur en de processen in de organisatie.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht en heb je interesse om het komend halfjaar ad interim een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van deze mooie organisatie, reageer dan uiterlijk zondag 30 augustus door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Vermeld je uurtarief en je beschikbaarheid. De opdracht is voor een half jaar, 4 dagen per week. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Henk van der Velde (06 51758677) en Frank Snethlage (06-51310178).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

interim Operationeel Directeur
interim
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.