Interim Teamcoördinator

Coördinator die nieuwe werkwijze en processen introduceert
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Interim Teamcoördinator

K+V zoekt voor een culturele instelling, met een groot aanbod van cursussen op diverse locaties een interim Teamcoördinator.

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de juiste bezetting, gelijkwaardige verdeling van het werk, tijdig en volledig. De nieuwe werkwijze is een verbetering voor de medewerkers, de processen en systemen. Er ligt een focus op het juist prioriteren van de werkzaamheden.

Opdracht

De organisatie heeft als doel om nog efficiënter te gaan werken, op locatie met IT en data. Voor het team services & planning betekent dit een andere werkwijze en een betere samenwerking met andere teams.

Profiel

Je hebt hbo werk- en denkniveau en hebt ervaring met operationeel leidinggeven. Je bent verantwoordelijk voor het introduceren van nieuwe werkwijze, procedures en systemen in het team van services & planning. Dit team is de spin in het web van de organisatie voor de cursisten, de docenten, de administratie van cursisten en docenten op verschillende locaties. Een veelheid van verschillende werkzaamheden, waaraan het team zich steeds weer moet aanpassen. Het werk kent piekmomenten.

Je bent een ervaren en bevlogen interim coördinator met kennis van en ervaring met systemen en (digitale) communicatie.
Je rapporteert aan de manager bedrijfsvoering.

Verbinder Verandermanager Communicator Mensgericht Procesgericht Resultaatgericht Open Lef Klantgericht Schakelvermogen Accuraat

Voorwaarden

Je bent vanaf medio september/oktober 2023 beschikbaar voor gemiddeld 32 uur per week voor een periode van 12 maanden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk 14 september 2023 te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema (06 4387 3326).

Aan kandidaten, die worden uitgenodigd, wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.