Ben jij een leergierige professional die zich wil ontwikkelen tot KAM functionaris?

Apeldoorn
Functie | KAM-functionaris

Circulus-Berkel is op zoek naar een enthousiaste, leergierige collega die zich betaald wil laten opleiden tot KAM-functionaris. 

Lijkt het jou leuk om een organisatie te adviseren en ondersteunen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu? Ben je op korte termijn beschikbaar voor een nieuwe uitdaging én zie je het wel zitten om betaald opgeleid te worden? Dan is deze functie perfect voor jou. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Je volgt een opleiding op het gebied van veiligheidskunde en kwaliteitszorg en je brengt dit ook meteen in de praktijk als KAM-functionaris bij Circulus-Berkel. Zo kan je werken én leren tegelijkertijd!

Een KAM-functionaris is verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en het milieuvriendelijk handelen van de organisatie. Tijdens de opleiding en het werk krijg je te maken met alle drie de componenten, maar vanuit jouw interesse kan de focus worden gelegd. Ga jij je richten op Kwaliteit? Dan houd je je meer bezig met klanttevredenheid en word je enthousiast van efficiënte processen. Is Arbo jouw specialisme? Dan vind je het belangrijk dat de werknemers elke dag met een goed gevoel naar huis gaan en ze in de toekomst in goede gezondheid van hun pensioen kunnen genieten. Of wordt Milieu jouw vakgebied? Dan is duurzaam jouw kernwoord en weet je wat voor impact niet vervangbare grondstoffen hebben op onze leefomgeving.

Als KAM-functionaris ben je een allrounder, je staat met iedereen in contact en je bent overal in de organisatie te vinden. Je vangt de eerste signalen op in de praktijk en vertaalt deze naar verbeterplannen. Daarnaast geef je –gevraagd en ongevraagd– advies aan directie, management en teamleiders. Dat maakt de functie dynamisch en afwisselend. Het ene moment zit je aan de overlegtafel met de directie om een veiligheidsplan te presenteren. Het andere moment ben je onderweg om de medewerkers in de uitvoering te ondersteunen in het volgen van de richtlijnen omtrent veilig werken en het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden.

Profiel | Wat neem jij mee?
 • Je bent nieuwsgierig en bereid om te leren.
 • Je kunt goed communiceren met verschillende mensen binnen een organisatie.
 • Organiseren en coördineren gaat je gemakkelijk af.
 • Je bent flexibel en zelfstandig, maar je kunt ook goed werken in een team.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent assertief.
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau.

No nonsens Zelfstarter Creatief Initiatiefrijk Snapkracht Verbindend Resultaatgericht Samenwerken Enthousiast Netwerker Energiek Bouwer

Organisatie |

Circulus-Berkel

Waar ga je werken?

Circulus-Berkel verzorgt het beheer van afval en grondstoffen en het beheer van de openbare ruimte voor negen gemeenten in Oost-Nederland. De grondstoffenwereld is volop in beweging en zet koers naar de circulaire economie. Ook het beheer van de openbare ruimte vraagt volop onze aandacht. Kortom, een bruisende werkomgeving in een organisatie die nooit stil staat.

Circulus-Berkel is een ambitieuze organisatie met hart voor mens en milieu. Er werken meer dan 650 medewerkers. Daarvan is de helft in vaste dienst; de andere helft bestaat uit medewerkers die in het kader van sociale werkgelegenheid bij ons werkzaam zijn.

Logo Circulus-Berkel
Aanbod | Wat bieden wij jou?
 • De mogelijkheid om tegelijkertijd te leren en werken; je volgt een opleiding op het gebied van veiligheidskunde en kwaliteitszorg en combineert dit met je baan als KAM-functionaris.
 • Een uitdagende, afwisselende baan in het KAM-vakgebied, waarbij je zelf je focus op één van de drie componenten kan kiezen.
 • Een functie voor 32-40 uur per week, in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus-Berkel is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
 • Een fijn team om in te werken.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.
Procedure

Deze procedure verloopt direct via Circulus-Berkel. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Programmamanager Gé Stuiver, via telefoon: 06-83 52 42 02 of mail: ge.stuiver@circulus-berkel.nl

Geïnteresseerd | Interesse gewekt?

Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. We vertellen je graag alles over de baan en het bijbehorende opleidingstraject. Dan kan je daarna beslissen of het echt iets voor jou is. We hopen van je te horen!

KAM-functionaris
Vast
32-40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.