Kwartiermaker HR a.i.

Gedreven professional
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Opdracht

We zijn op zoek naar een interim HR-kwartiermaker, ervaring met complexe HR-vraagstukken binnen kleinere organisaties in de uitvoering van gemeentelijke taken.

Je bent als business partner HR lid van het MT en zo lever je een behoorlijke bijdrage aan het strategieproject, waarbij jij ook organisatie breed je HR-expertise (ook voor de toekomst; denk onder meer aan strategische personeelsplanning, management development, functiewaardering) inzet om te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Als HR-kwartiermaker geef je integraal leiding aan een klein team van 4 medewerkers (adviseurs en administratieve krachten). De salarisadministratie ligt bij Financiën. Samen met de kwartiermaker informatievoorziening en financiën vorm je de afdeling Bedrijfsvoering. Daarin enthousiasmeer je medewerkers en draag je bij aan een goede werksfeer met collega’s. Je ontwikkelt en realiseert als kwartiermaker het tactisch beleid van jouw team en ook lever je een bijdrage aan het strategische HR-organisatiebeleid. Je rapporteert aan de directeur/voorzitter van het MT.

Profiel

Je bent een gedreven professional, je behoudt het overzicht om gevraagd en ongevraagd HR-vraagstukken op te pakken om de ambities op te pakken en beweging in te zetten. Je werkt aan het continu verbeteren en bewaken van de HR-processen en de HR-dienstverlening, waarbij je werkt in lijn met de kernwaarden en de koers van de organisatie: nieuwsgierig, eigenaarschap, lef, duidelijk en verbindend. Je krijgt er energie van om een team in beweging te krijgen, je sleutelt graag aan de HR-functie en bouwt mee aan je team en aan de organisatie. Je blijft altijd in verbinding met je HR-collega’s en de andere teams. Uitvoerende werkzaamheden horen erbij in een klein team, maar je pakt aan, delegeert en laat je niet meeslepen in de operationele waan van de dag. Pragmatisch. Een achtergrond en ervaring in een (kleine) complexe (overheids)organisatie is een must. Daarnaast breng je een stevig werk/denkniveau mee met brede bekendheid van het HR-instrumentarium.

overtuigend visionair innovatief deskundig nieuwsgierig verbindend

Voorwaarden

Je bent eind mei 2024 beschikbaar voor minimaal 24 uur per week voor de duur van twaalf maanden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Ben je de geschikte kandidaat dan spreek je eind volgende week de opdrachtgever. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Voor vragen of om even te sparren kun je bellen met Helga Bijker via 06-2269 8599.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.