K+V werving selectie interim management

Betrokken en stabiel

midden van het land
Organisatie |

Een school in het midden van het land

Voor een school in het midden van het land voor voortgezet speciaal onderwijs (cluster 4) voor vmbo b/k, mavo, havo en vwo zoeken we een interim locatieleider VSO bovenbouw. In de bovenbouw zitten ongeveer 170 leerlingen en werken 35 collega’s. De school heeft meerdere locaties. De leerlingen worden opgeleid voor een diploma op elk niveau: vmbo b/k, mavo, havo en vwo en bereiden zich voor op het vervolgonderwijs of een plaats in de maatschappij. Als het mogelijk is, maken leerlingen tussentijds de stap naar het reguliere onderwijs.

Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs op de school; daarbinnen ben je verantwoordelijk voor een van de locaties en leg je verantwoording af aan de directeur VSO.

Functie | Locatieleider VSO (bovenbouw)

Je hebt een visie op voortgezet speciaal onderwijs die recht doet aan de doelgroep van de school en je bent in staat om samen met je collega’s het voortgezet speciaal onderwijs verder te optimaliseren. Je zorgt dat de locatie blijft draaien en de ontwikkelingen die nu nodig zijn ook gebeuren. Samen met de mensen die er werken en voor de leerlingen op school.

Je weet wat er speelt op locatieniveau, van strategisch naar tactisch, operationeel. Daarnaast ben je samen met het MT verantwoordelijk voor de koers hoe het VSO vormgegeven en uitgevoerd dient te worden in de toekomst. Met de dynamiek van de doelgroep, het onderwijs, de arbeidsmarkt, de kwaliteit en van de medewerkers.

stabiel, betrokken, vakkundig, communicatief, doortastend

Profiel

Je bent een stabiele en betrokken leider met een goede ervaring als interim manager in het onderwijs. Je kunt rust brengen, aanspreken en uitstekend samenwerken. Je hebt plezier in je werk, brengt energie en geeft de ander mogelijkheden.

Aanbod

Een mooie uitdaging in een dynamische onderwijsomgeving. Een inzet van het liefst 4 dagen per week waarschijnlijk tot het einde van het schooljaar.

Procedure

Graag bij je reactie je gewenste uurtarief vermelden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor bovengenoemde opdracht? Dan zien wij graag zo spoedig mogelijk jouw reactie tegemoet door onderaan bij solliciteer direct je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Martine van der Velpen, partner, 06 5060 3351. Voor meer informatie kan je contact met haar opnemen.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Locatieleider VSO (bovenbouw)
Interim
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.