K+V werving selectie interim management

Enthousiaste, energieke, resultaatgerichte leider

Lelystad
Organisatie |

Triade Vitree

Triade Vitree biedt beschermde woonomgevingen, dagbesteding op 100 locaties in Flevoland en IJsselland en ondersteuning thuis, op het werk of school. Triade Vitree helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Ze helpen mensen meer invloed op hun leven te krijgen en zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zelf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. Dat maakt het leven waardevol. Triade Vitree is een organisatie die volop in ontwikkeling is. De ruim 2000 medewerkers en 500 vrijwilligers van Triade Vitree staan elke dag klaar voor meer dan 3000 cliënten en jongeren. Triade levert zorg aan Volwassenen. Dat gebeurt in twee divisies: Reguliere Zorg en Intensieve Zorg. De intensieve zorg heeft betrekking op cliënten met een verstandelijke beperking en tevens ernstig meervoudig beperkt, moeilijk verstaanbaar gedrag en psychiatrische problematiek.

Voor de Divisie Intensieve Zorg van Triade Vitree is K+V op zoek naar een stevige locatiemanager met zorginhoudelijke kennis en verbindende vaardigheden

Functie | Locatiemanager Intensieve Zorg

Samen met de gedragsdeskundigen en meewerkend teamcoördinatoren nemen jullie de verantwoordelijkheid om te streven naar een optimale kwaliteit van zorg, behandeling en begeleiding van deze cliënten. Je straalt rust en overzicht uit en bent in staat afstand en nabijheid op de juiste wijze in te zetten. Het ontwikkelen van de taakvolwassenheid van medewerkers gaat je goed af. Hierbij ben je authentiek, koersvast en daadkrachtig en vind je het prettig om in een continu sterk veranderende omgeving te acteren.

De komende periode richt jij je, naast bovenstaande taken, eveneens op een nieuwbouwtraject, waarbij voor 24 cliënten een woon- en dagbestedingslocatie wordt vormgegeven. Ervaring met nieuwbouw en verhuizing is dan ook een pré.

Stressbestendig vertrouwenwekkend resultaatgericht sensitief transparant doortastend

Profiel
 • Je bent in het bezit van een relevant HBO/WO diploma.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen een gelijkwaardige functie en waarbij je gewend bent om met crisissituaties om te gaan.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
 • Je beschikt over de volgende competenties/ persoonskenmerken: enthousiast, verbindend, resultaatgericht, transparant, communicatief vaardig, proactief, doortastend.
Aanbod
 • Salarisschaal FWG 60 conform de CAO – Gehandicaptenzorg (maximaal € 4499,– o.b.v. 36 uur).
 • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week met de intentie tot verlenging/vast dienstverband.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekering.
 • Korting op bedrijfsfitness, theater en andere culturele evenementen.
 • Werkkostenregeling: fiets, computer, telefoon met korting en een meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Onbeperkt trainingen via Goodhabitz en vakgerichte opleidingen.
Procedure

Kandidaten worden eerst uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met K+V via een videocall. Hierna vinden de selectiegesprekken met Triade Vitree plaats op donderdag 30 april, ook middels een videocall.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk 19 april aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de procedure eerder sluiten! Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage, Partner (06- 5131 0178) of aan Maartje Peters, Partner (06-1008 5811).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Locatiemanager Intensieve Zorg
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.