Manager Accommodaties, Exploitatie en Beheer voor Sportservice De Vallei

Stevig en koersvast
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Manager Accommodaties, Exploitatie en Beheer

Als manager Accommodaties, Exploitatie en Beheer ben je samen met de manager Sport, Bewegen en Gezondheid, de bestuursadviseur en financial controller lid van het managementteam. Als manager rapporteer je aan de Directeur-Bestuurder. Het betreft een nieuwe functie waarin je leiding geeft aan drie teams: Zwemzaken, Facilitair, Onderhoud en techniek. Circa 80 medewerkers werken in deze drie teams met ieder een eigen teammanager. Doel is toegankelijke, gastvrije en uitnodigende sportaccommodaties, efficiënte exploitatie en bedrijfsvoering en te alle tijde streven naar optimaal maatschappelijk rendement.

Voor de nieuwe manager staan er een paar belangrijke opgaven op de agenda om de missie “sport en bewegen bereikbaar maken voor iedereen” meer handen en voeten te geven:

  • De missie en visie vertalen naar de operatie (van teamniveau tot en met medewerkersniveau). Dit meerjarenplan inclusief begroting is de basis en vormt het kader voor de activiteiten van teams en medewerkers. De teammanagers zijn ieder integraal verantwoordelijk voor personeel en financiën van hun eigen team.
  • Verantwoordelijk voor het uitdragen van een strategisch HR beleid, waarbij de medewerker centraal staat. Wat wordt er van haar/hem verwacht, welke ontwikkelmogelijkheden zijn er? Dit zijn enkele onderwerpen in de jaarlijkse gesprekcyclus.
  • Structuur aanbrengen binnen de afdeling, zodat alle medewerkers in een prettige werksfeer kunnen bijdragen aan de gezamenlijke doelen.

Als manager heb je een belangrijke inspirerende rol in het laten zien van voorbeeldgedrag in belangrijke waarden zoals eigenaarschap, zichtbaarheid en dienstbaarheid. Hierbij houd je de koers voor ogen, bied je duidelijke kaders en verantwoordelijkheden aan. Je schuwt niet om collega’s hierop aan te spreken.

Functie-eisen:

  • HBO/WO-werk- en denkniveau met relevante opleiding;
  • Je hebt aantoonbaar leidinggevende ervaring;
  • Je hebt affiniteit met cijfers;
  • Je kunt omgaan met complexe vraagstukken, waarbij je duidelijkheid, structuur en overzicht brengt;
  • Je hebt affiniteit met het werkveld van de sport;
  • Uitstekende sociale, communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Profiel

Je bent een inspirerende leider, hebt aandacht voor de medewerker en je laat met regelmaat je gezicht zien op de werkvloer. Met jouw drive en charisma lever je een bijdrage aan het strategisch beleid van de organisatie, daarnaast vertaal je voor de afdeling de strategische koers naar het tactische niveau. Je draagt zorg voor een goede afstemming van de managementbesluiten en vertaalt deze naar de teams en projecten. Je hebt een goed oog voor de maatschappelijke rol van de organisatie, je bewaakt de uitvoering van opdrachten conform de contracten en stemt de dienstverlening af met opdrachtgevers. Je signaleert tijdig knelpunten, draagt oplossingen aan en rapporteert over de (inhoudelijke en financiële) doelstellingen.

Je start of bevordert de samenwerking met externe stakeholders (zoals andere sportbedrijven, zwembaden, verenigingen en scholen). Je bent verbindend, authentiek en hebt gevoel voor timing. Je vervult een voorbeeldfunctie en zorgt ervoor dat de medewerkers hun verantwoordelijkheid oppakken en zich met plezier ontwikkelen. Je beschikt over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden, maar ook een goede dosis humor.

Sportief Schakelvermogen Duidelijk Besluitvaardig Enthousiast Samenwerker Koersvast Mens- en omgevingsgericht Verbindend Zichtbaar Toegankelijk Communicator Coach Relaties opbouwen Confronterend Afspraak is afspraak

Over de organisatie

Sportservice De Vallei

Sportservice De Vallei is een enthousiaste en innoverende regiopartner, die sport en bewegen bereikbaar maakt voor iedereen. Want veelzijdig bewegen is belangrijk voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid én is de basis voor een leven lang plezier in bewegen. Bij Sportservice De Vallei werken zo’n 140 collega’s elke dag vol toewijding aan hetzelfde doel: mensen langer fitter en gezonder laten zijn.

Sportservice wil zelf de vitale organisatie zijn, die het goede voorbeeld geeft. In mens en dienstverlening. De juiste mensen op de juiste plekken, die samen én zelfstandig werken aan een professionele dienstverlening vanuit een gezonde bedrijfsvoering die aansluit op de behoefte van de inwoners in de regio. Een organisatie, die sport zichtbaar op de agenda houdt en een organisatie die vitale mensen in dienst heeft.

Voor deze dynamische organisatie zoeken wij een Manager Accommodaties, Exploitatie en Beheer. Een professionele leider, die duidelijke stappen in de visie zet.

Aanbod

Een uitdagende positie in een nieuwe functie als manager en MT-lid in een organisatie met ambitie, die met hart en ziel voor sport en bewegen staat en gaat. In een groeiende en ambitieuze regio met kansen en ontwikkelmogelijkheden. Met bijbehorende salariëring. Sportservice De Vallei biedt een brede functie; fulltime -i.c. 36 uur- . Volgens de CAO Vermo (S11/12 (afhankelijk van ervaring) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen (ABP).

Procedure

Ben jij de Manager Accommodaties, Exploitatie en Beheer, die we zoeken? Herken je je in het profiel en proef je de uitdaging? Vind je het interessant om te onderzoeken hoe je deze functie kunt invullen de komende jaren? De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met het insturen van je motivatie en cv en een gesprek bij K+V. Ga je door in de procedure, dan zijn er twee gespreksrondes: met de selectiecommissie op donderdag 25 mei 2023 en met de adviescommissie op dinsdag 30 mei 2023.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren, uiterlijk zondag 14 mei aanstaande, door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06-2269 8599), partner K+V. Helga begeleidt deze procedure.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.
Een ontwikkelassessment kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor indiensttreding is een VOG nodig.
De procedure loopt gelijktijdig in- en extern.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.