Manager / Afdelingshoofd

Coachend en ervaren afdelingshoofd
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Manager / Afdelingshoofd

Je bent lid van het MT-team -naast de directeur, een stafdeling, drie inhoudelijke teams en een afdeling Bedrijfsvoering. Je zorgt voor de continuïteit en voortgang van de plannen. Je team bestaat uit vier teamleiders en circa 60 medewerkers. De teamleiders en de medewerkers zijn ervaren in hun rol als leider en in hun vak (RO, duurzaam, geluid en lucht, bodem).

Opdracht

De manager is grotendeels uitgevallen.  Voor de dagdagelijkse zaken is het belangrijk dat een coachend afdelingshoofd die boven de afdelingen staat de voortgang in de gaten houdt. Als lid van het MT vertegenwoordig je de teams van je afdeling en je vertaalt de MT-aangelegenheden naar de teams. Het is een kleinere organisatie met een platte structuur, pragmatisch ingesteld, open en laagdrempelig.

Profiel

Coachend en ervaren afdelingshoofd, die snapt hoe experts en teamleiders graag werk doen, professioneel en zelfstandig. Het is een pré als je affiniteit met het werkveld van de organisatie hebt.

Coachend Leider Pro actief Pragmatisch Energie Tactisch Resultaatgericht

Voorwaarden

Je bent vanaf maart beschikbaar voor 24 uur per week voor een periode van minimaal zes maanden. De gesprekken bij de opdrachtgever zijn in februari, begin maart 2023.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk vrijdag 24 februari te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06-2269 8599).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.