K+V werving selectie interim management

Deskundige samenwerker en stimulerende adviseur

Mijdrecht
Organisatie |

Stichting AURO

Stichting AURO verzorgt het openbaar basisonderwijs in de gemeenten Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen (met scholen in de kernen Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis). Het onderwijs wordt verzorgd door 9 scholen met in totaal ruim 2.000 leerlingen en zo’n 200 medewerkers.

De kernwaarden zijn: ontwikkelen, vertrouwen en samenwerken. De scholen worden gekenmerkt door verscheidenheid. De buurt, omvang en leerlingenpopulatie verschilt van school tot school. Onderwijskwaliteit staat hoog in het vaandel van alle AURO scholen.

De Stichting wordt bestuurd door Directeur-Bestuurder Lisette van Houwelingen. Deze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. Daarnaast is er een kleine professionele staf die Lisette en de directeuren ondersteunen. De staf is het afgelopen jaar versterkt, verjongd en vernieuwd. Binnen de staf is nu de rol van manager bedrijfsvoering vacant.

Functie | Manager Bedrijfsvoering

De manager bedrijfsvoering is samen met de bestuurder Lisette verantwoordelijk voor een goede, transparante, financiële organisatie. Je levert een vakinhoudelijke en procesmatige bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de bedrijfsvoering, financieel beleid en de planning- en control cyclus. De financiële administratie (verwerking financiële gegevens, salarisbetalingen, activaregistratie, e.d.) inclusief het opstellen van het financiële gedeelte van de jaarrekening gebeurt door het administratiekantoor in overleg en opdracht van jou. Jij ziet toe op de kwaliteit van dienstverlening van het administratiekantoor.

De kernopdracht voor jou is het ondersteunen van de organisatie bij het ‘in control’ raken en blijven door het optimaliseren van de (financieel/administratieve) processen binnen het bestuurskantoor. Je hebt een strategische, verbindende, ondersteunende, adviserende rol en bent zowel ondersteunend als sturend naar de bestuurder en de directeuren. Je biedt relevante managementinformatie, zowel voor de huidige situatie als met betrekking tot de te verwachten ontwikkelingen. Jij legt direct verantwoording af aan Lisette als bestuurder.

Samenwerker Deskundig Uitnodigend Vasthoudend
Profiel

Deskundige samenwerker

Jij bent een deskundige samenwerker. Deskundig als vakvrouw of vakman. Onderwijs bedrijfsvoering kent geen geheimen voor jou. Je wordt daarop gevraagd om mee te doen. Je zoekt graag de ander om te sparren. In de samenwerking kun je vriendelijk de kaders bewaken en scherp de grenzen stellen. Tenslotte bewaak je ook de schatkist.

Stimulerende adviseur

Je bezit uitstekende adviesvaardigheden. Bent gewend om met non financials belangrijke projecten in te richten en daarin niet te blokkeren maar juist te stimuleren. Slim omgaan met mogelijkheden en de ander daarin meenemen maar ook niet weglopen voor onmogelijkheden. Kortom een echte partner in onderwijs!

Je hebt relevante opleidingen en ervaring als manager bedrijfsvoering in het onderwijs.

Aanbod

AURO biedt een hele stimulerende werkomgeving met een energieke staf en scholen met ontwikkelingspotentieel. Goede arbeidsvoorwaarden (inschaling CAO PO) maar ook mogelijkheden voor een langdurige verbinding op contractbasis. De functie omvang is 0,4 tot 0,6 fte.

Procedure

Het selectietraject zal bestaan uit een tweetal onderdelen, waarbij je veel verschillende mensen uit de organisatie zult ontmoeten.

  • Voorselectie met gesprekken met de bestuurder en K+V.
  • Speeddate waarin je langs een aantal tafels kennis maakt met de diverse aandachtsgebieden van de functie en de organisatie kennismaakt met jouw persoonlijkheid.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Indien je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent, verzoeken wij je te reageren door onderaan bij solliciteer direct je cv en motivatie te uploaden. Voor vragen kun je contact opnemen met Johannes Arets (06-1026 0480).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek worden gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Bedrijfsvoering
Vast
16-24 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.