K+V werving selectie interim management

Inspirerende coach en vakkundige sparringpartner

Oosten van Nederland
Organisatie |

VO stichting

De organisatie is een stichting in het Voortgezet Onderwijs met meerdere scholen en een bestuursbureau met alle ondersteunende diensten. De organisatie is gezond en staat voor verschillende uitdagingen. De organisatiecultuur is professioneel, open en gericht op samenwerken. Er wordt nagedacht over een nieuwe werk- en rolverdeling binnen het bureau. De interim manager bedrijfsvoering rapporteert direct aan de bestuurder, is de financiële sparringpartner voor de bestuurder en is lid van het directieteam.

Functie | Manager Bedrijfsvoering

Als manager bedrijfsvoering werk je onder de verantwoordelijkheid van de bestuurder en je adviseert, coördineert en verricht de werkzaamheden op het gebied van financiën en facilitair (Huisvesting, Vastgoed en Inkoop). Je geeft leiding aan de medewerkers Financiën en Facilitair. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met de andere onderdelen van bedrijfsvoering: ICT, HRM en Kwaliteitszorg.

Je participeert in de ontwikkeling, vernieuwing en implementatie van beleid. Je bent verantwoordelijk voor de meerjarenplanning, begroting, tussentijdse rapportages en het jaarverslag. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het aansturen van de medewerkers van de afdeling en meedenken over en besluitvorming van organisatiebrede vraagstukken. Naast de dagelijkse aansturing ben je ook sparringpartner voor de bestuurder en verwachten wij een substantiële bijdrage aan het doorontwikkelen van de organisatie als geheel richting de toekomst vanuit het perspectief van bedrijfsvoering.

Sensitief Sparringpartner Vernieuwer

Profiel

Inspirerende coach en vakkundige sparringpartner

Je hebt uitstekende leidinggevende en contactuele vaardigheden en kunt als een echte interim manager inspireren, ruimte geven en mensen laten groeien. Je kunt zichtbaar en onzichtbaar het team beter laten werken. Je hebt bewezen succes in vernieuwingstrajecten. Je bent een echte vakman/vrouw en je bezit de natuurlijke rol van sparringpartner en adviseur voor je omgeving.

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en interim ervaring als manager bedrijfsvoering in het onderwijs.

Aanbod

Deze opdracht is voor een periode van 4 maanden en een inzet van gemiddeld 4 dagen per week.

Procedure

De gesprekken bij de opdrachtgever vinden plaats op maandag 19 augustus.

Geïnteresseerd

Indien je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent voor bovengenoemde opdracht verzoeken wij je snel te reageren door hieronder bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Wil je bij jouw reactie een indicatie van jouw uurtarief vermelden?

Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Martine van der Velpen, partner (06-5060 3351) en Johannes Arets, directeur ( 06-1026 0480).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijke profielmeting te maken.

Manager Bedrijfsvoering
Interim
32 uur per week

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.