Manager Bedrijfsvoering

Resultaatgerichte bedrijfsvoerder
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Opdracht

Interim Manager Bedrijfsvoering

Samen met de Klinisch Psycholoog ben jij verantwoordelijk voor de vestiging. In totaal werken hier ongeveer 25 fte medewerkers. Er is sprake van duaal management. De Klinisch Psycholoog is verantwoordelijk voor de inhoudelijke kant, jij voor het bedrijfsvoerende deel. Denk hierbij aan het ziekteverzuim, de begroting, planning, cijfers en de productie.

Er is behoefte aan een Manager die zich gaat focussen op het verhogen van de productie, het ondersteunen van de collega’s hierbij en het in hun kracht zetten van de medewerkers. Hiernaast ligt je uitdaging in het verlagen van het ziekteverzuim. Aanvullend is de doelstelling te zorgen voor een optimalisatie en doorontwikkeling van de vestiging en deze verder toekomstbestendig maken. Het team bestaat uit ongeveer 25 fte aan medewerkers en zij houden zich bezig met diverse behandelingen. Er werken (GZ en basis-) psychologen, psychiaters, psychotherapeuten en ondersteunende (administratieve) medewerkers. Je bent daadkrachtig, resultaatgericht met oog voor de mensen en de diversiteit om je heen. Het is een opdracht voor 24 uur per week voor ongeveer zes maanden.

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-/wo-opleiding.
  • Uiteraard breng je voor deze rol de nodige ervaring mee. Je hebt ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur ook binnen de GGZ zodat je snel op gewenste vlieghoogte bent.
  • Je bent een resultaatgerichte en mensgerichte bedrijfsvoerder met oog voor de menselijke kant.
  • Je hebt diverse verandertrajecten met positief resultaat doorgevoerd.
  • Je stijl van leidinggeven is coachend, ontwikkelend en stimulerend. Je vindt aansluiting bij de teams en schakelt bij.
  • Je kunt goed schakelen.
  • Je bent snel beschikbaar voor 24 uur per week.
Resultaatgericht Coachend Mensgericht Ontwikkelend Stimulerend

Voorwaarden

Het uurtarief bedraagt maximaal € 100,– exclusief btw en exclusief € 0,23 per km reiskosten. Deze opdracht is voor 24 uur per week.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en korte motivatie te uploaden. Je mag bellen met Maartje Peters (06-10085811) voor vragen of om even te sparren.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.