K+V werving selectie interim management

Stevige persoonlijkheid met kennis én ervaring in de zorgsector en de WMO

Het westen van het land
Organisatie |

zorg/welzijnsinstelling

Deze zorg/welzijnsorganisatie staat voor herstel en participatie van kwetsbare mensen. Mensen die te maken hebben met huiselijk geweld, dakloos zijn en die (nog) niet zelfstandig kunnen wonen vanwege hun psychiatrische of sociaal-maatschappelijke problemen.

Functie | Manager dagbesteding

Continueren van operationeel en tactische werkzaamheden ten aanzien van al de dagbestedingsactiviteiten (centraal op de hoofdlocatie). Denk hierbij aan kluswerkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden, inpakken en ompakken, catering voor interne en externe klanten. Hierbij wordt samengewerkt met de zorgteams en worden cliënten als vrijwilligers ingezet op de diverse projecten. Je geeft leiding aan ongeveer 10 FTE medewerkers.

Je gaat de transitie begeleiden van een dagbestedingsconcept naar een professionele Sociale Onderneming. Daarbij staat in eerste instantie de verdere uitwerking van de business case voor een Sociale Onderneming centraal. Daarbij moet er oog zijn voor het in kaart brengen van commerciële activiteiten, een gezonde en gedegen bedrijfsvoering en waarbij de keuze voor de rechtsvorm, al dan niet verzelfstandigen, nog open staat. Hierbij word je ondersteunt vanuit de organisatie voor financiële en bedrijfseconomische expertise, maar ben je zelf in de lead om dit proces te begeleiden en tot resultaat te leiden. Je gaat contacten aan met externe stakeholders zoals het UWV en de gemeente. Ook de inrichting van taken en verantwoordelijkheden én coaching van medewerkers is onderdeel van de opdracht.

Dagbesteding WMO

Profiel
  • Kennis van – en ervaring in – de zorgsector en de WMO;
  • Stevige en verbindende persoonlijkheid;
  • Bedrijfsvoerende ervaring en commerciële visie op dagbesteding;
  • Leidinggevende ervaring, boegbeeld kunnen zijn, visieoverdracht;
  • Kennis en ervaring met ondernemerschap (Sociaal Ondernemen);
  • Kennis van de Participatiewet, SROI en problematiek met betrekking tot afstand tot de arbeidsmarkt is een pré-.
Aanbod

Interim opdracht voor 3 à 4 dagen per week voor een half jaar of langer.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan verzoeken wij je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv, motivatie én een indicatie van je uurtarief te uploaden. Voor vragen kun je bellen met Frank Wolff (06-1595 4079). Hij begeleidt deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager dagbesteding
interim
24-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.