K+V werving selectie interim management

Tact, inspirerend, ondersteunend en focus op kwaliteit

Westen van het land
Organisatie |

Zorginstelling in het westen van het land

Deze vitale christelijke organisatie is aanbieder van zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en ouderen. Het dienstencentrum bestaat uit de clusters Bedrijfsvoering, Kwaliteit en Veiligheid (WLZ, Kwaliteit, WMO/Jeugd, Beleid) en Mens en Organisatie (HRM, PR & Communicatie). De manager rapporteert aan de raad van bestuur en geeft direct leiding aan 60 medewerkers.

Functie | Manager Diensten Centrum
  • Vanwege het komende vertrek van de huidige manager zijn wij op zoek naar interim manager ter overbrugging naar een structurele invulling.
  • Je ondersteunt gedurende deze periode het dienstencentrum in haar ontwikkeling en ambitie om de verbindende schakel te zijn tussen de zorggebieden en de twee zorgsoorten.
  • Je bent resultaatverantwoordelijk voor de continuïteit van de doorontwikkeling en uitvoering van de producten- en dienstenondersteuning van het centrum.

Verbindend vragend luisterend reflecterend duidelijk sensitief

Profiel
  • Kennis op academisch denk- en werkniveau.
  • Stevige leidinggevende ervaring binnen grote complexe zorg organisaties in een soortgelijke ondersteuningsdienst.
  • Ervaring met het werken in en het aansturen van een shared service centrumervaring op het gebied van organisatieontwikkeling, bedrijfs- en veranderprocessen, en financieel-economische kennis.
  • Ervaring met project- en procesmanagement.

Je bent per 19 januari beschikbaar voor 3 dagen per week.

Procedure

De procedure is er op gericht om met de opdracht te starten op 19 januari 2020. De eerste oriënterende gesprekken vinden week 1 en week 2 plaats bij K+V op kantoor. De selectiegesprekken bij de opdrachtgever vinden plaats op maandag 13 januari  2020.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan verzoeken wij je voor 5 januari te reageren door bij “solliciteer direct” je cv, motivatie én een indicatie van je uurtarief te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage 06-5131 0178. Frank Snethlage begeleidt deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Diensten Centrum
Interim
24 uur per week

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.