Interim Manager Facilitair – VVT organisatie

Ontwikkelgericht, analytisch, omgeving sensitief
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Opdracht

Organisatie
Deze Gelderse VVT organisatie zet zich in voor zorg en welzijn in woonzorgcentra en bij ouderen thuis. De organisatie kent 650 medewerkers en 350 vrijwilligers. Onder leiding van de bestuurder stuurt het MT de organisatie aan met daarin ook de managers intramuraal (2), extramuraal (incl. welzijn), facilitair, HR en controller. Kwaliteit van zorg, bedrijfsvoering en medewerkerstevredenheid zijn van goede kwaliteit. Door verloop/uitval ontstaat behoefte aan interim invulling in afwachting van definitieve invulling die volgt uit een reguliere strategische herijking dit voorjaar.

Opgave
De manager facilitair is verantwoordelijk voor alle horecadiensten op de locaties en stuurt de twee teamleiders aan. De Technische Dienst en Service zijn tijdelijk in aansturing elders belegd maar zijn vanwege hun karakter en functionele nabijheid wel belangrijk in afstemming en aandacht.

De precieze organisatorische vormgeving van facilitaire diensten en werkzaamheden is mede afhankelijk van definitieve beleidskeuzes die dit voorjaar volgen uit de herijking van strategie en opmaak van jaarplannen. Naast die beleidsmatige oriëntatie heeft de interim manager de opdracht een analyse te maken van de gehele facilitaire dienst, om daaruit logische en extra input te verkrijgen voor definitieve vormgeving. Daarnaast maken enkele projecten deel uit van de opdracht, zoals het herstructureren van de inkoop en vernieuwing van de telefonie en alarmering.

De al zichtbare vernieuwende beleidsrichting om ook horeca te verbinden met welzijn en ondersteuning (zorg), vraagt van de interimmanager een ondersteunende en stimulerende bijdrage waardoor de al ingezette sterkere samenhang en samenwerking tussen zorg en facilitair verder wordt verkend en uitgewerkt.

Profiel

  • Ervaren facilitair manager (brede scope); ruime aantoonbare ervaring in VVT, ihb met horeca
  • Goed ingewerkt in vernieuwende beleidsperspectieven in ouderenzorg
  • Ervaring met intensieve samenwerking zorg, welzijn en facilitair, incl. integrale concepten
  • Vermogen om makkelijk in te voegen in bestaande organisatie en gestarte beweging
  • Sterk in analyse en conceptueel; omgeving- en organisatiesensitief, teamplayer pur sang met geloof in kracht van professional.
  • Ontwikkelingsgericht, coachende stijl van leiderschap met vastheid op koers en kaders
  • Direct beschikbaar
Ontwikkelgericht Analytisch Omgeving sensitief Teamplayer 

Voorwaarden

De opdracht start begin maart en loopt tot en met de zomer, met een inzet van ca. 2 dagen per week, met mogelijkheid van verlenging als vaste invulling achterblijft.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Je kunt Chris Boven (06-10.743.267) bellen voor meer informatie of om te sparren.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.