Manager HRM – VVT-instelling

Daadkrachtige expert
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Opdracht

Als manager HR geef je integraal leiding aan 4 teams, Academie, HR advies, Verzuim, Recruitment. Totaal 30 medewerkers. Je werkt in opdracht van de directeur en de groepsmanager HR. Je gaat ervoor zorgen dat de AFAS implementatie succesvol plaats gaat vinden. Tevens ga je dat de ingezette organisatietransitie naar centralisatie zorgvuldig begeleiden. Daarin enthousiasmeer je medewerkers en draag je bij aan een goede werksfeer met collega’s. Je ontwikkelt en realiseert als manager het tactisch beleid van jouw team en ook lever je een bijdrage aan het strategische HR-organisatiebeleid.

Als manager ben je bovendien onderdeel van het HR groepsmanagementteam, alsmede van het MT samen met andere managers en de directeur.

Profiel

Je bent een gedreven professional met een sterke persoonlijkheid. Je bent vastberaden en hebt een vasthoudend karakter. Je straalt vertrouwen uit en toont doorzettingsvermogen en standvastigheid in het omgaan met uitdagende situaties.

Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om besluitvaardig op te treden, zelfs onder druk. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel verbaal als schriftelijk en kunt assertief en duidelijk communiceren met verschillende belanghebbenden. Je hebt ervaring met complexe HR verandervraagstukken binnen een grote organisatie.
Een achtergrond en ervaring in de VVT is een sterke wens. Ervaring in de zorg is een must.

Daadkrachtig Ambitieus Innovatief Deskundig

Voorwaarden

Je bent per begin juni beschikbaar voor 4 dagen per week voor de duur van 4 à 5 maanden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Voor vragen of om even te sparren kun je bellen met Frank Snethlage via 06-5131 0178.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.