Interim manager – Hulpverleningsorganisatie

Stevige interim manager
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Opdracht

Als manager geef je integraal leiding aan twee teams. De teams bestaan uit professionals (gedragswetenschappers, vertrouwensartsen, administratief/ secretarieel medewerkers en beleidsadviseurs) die hun expertise inzetten om mensen te ondersteunen die te maken hebben met onveilige thuissituaties. Daarin werken ze samen met betrokkenen en diverse ketenpartners. Daarin enthousiasmeer je medewerkers en draag je bij aan een goede werksfeer met collega’s. Daarnaast ontwikkel en realiseer je als manager het tactisch beleid van jouw teams en lever je een bijdrage aan het strategische organisatiebeleid. Als manager ben je bovendien onderdeel van het managementteam, samen met andere managers en de directeur. We zijn op zoek naar iemand die duidelijk is, kaders stelt, grenzen kan aangeven en daarnaast professionals vanuit hun eigen kracht en expertise kan laten werken.

Profiel

Je bent een gedreven professional met een sterke persoonlijkheid. Je bent vastberaden en hebt een vasthoudend karakter. Je toont doorzettingsvermogen en standvastigheid in het omgaan met uitdagende situaties.

Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om besluitvaardig op te treden, zelfs onder druk. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel verbaal als schriftelijk, en kunt assertief en duidelijk communiceren met verschillende belanghebbenden, zoals jongeren, ouders, medewerkers en externe instanties. Je weet goed te sturen op productie en productiviteit, waarbij je vooral verder helpt.

Een achtergrond in de jeugdzorg of GGZ is een pré. Ervaring in de zorg is een must.

GGZ Jeugdzorg Productie Productiviteit Verder helpen

Voorwaarden

Je bent per begin april beschikbaar voor 4 tot 5 dagen per week voor de duur van een half jaar.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel – maar uiterlijk woensdag 20 maart – te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Voor vragen of om even te sparren kun je bellen met Frank Wolff, partner via 06-1595 4079 of Maartje Peters, partner, via 06-1008 5811.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.