K+V werving selectie interim management

Enthousiast, ondernemend en coachend leider

Arnhem
Organisatie |

MEE Gelderse Poort

MEE Gelderse Poort draagt dagelijks bij aan een inclusieve samenleving, waarbij kwetsbare mensen met een beperking of met psychosociale problematiek worden geholpen. Het gaat erom dat kwetsbare mensen zich staande kunnen houden in de dynamische samenleving van welzijn, zorg, wonen, school, werk en inkomen (de belangrijke ketenpartners). MEE is de rots in de branding in deze complexe wereld voor cliënten/mensen, voor de gemeenten, voor (zorg)professionals en voor werkgevers. Werk dat er dagelijks toe doet in het (nieuwe) sociale domein.

Bij MEE Gelderse Poort werken een kleine 100 professionals. Een groot deel werkt gestationeerd in de wijkteams in het werkgebied: Regio Arnhem, Rijk van Nijmegen en Rivierenland (in totaal twintig gemeenten). Het andere deel werkt vanuit het Expertisecentrum als projectleider, adviseur, trainer of consulent; voor opdrachtgevers, cliënten en hun omgeving. Medewerkers werken vanuit ‘de bedoeling’ als MEE-medewerker om meedoen mogelijk te maken, ongeacht hun standplaats.

Alle medewerkers zijn HBO / Academische professionals, hebben een ‘hands on’-mentaliteit en werken vanuit hun bevlogenheid. MEE Gelderse Poort is gericht op preventie, verbetering van zelfredzaamheid en kwaliteit van leven, en een gepast beroep op tweedelijnszorg. Via Sociale Netwerk Versterking (SNV) helpt MEE mensen hun eigen informele netwerken en ondersteuning te organiseren. Deelname aan de samenleving vindt MEE belangrijk. Professionele dienstverlening of zwaardere hulp en zorg helpen wij te regelen als dit noodzakelijk is. In dat geval is de MEE professional, de wegwijzer in het sociaal domein.

Het Expertisecentrum is hét kenniscentrum van de organisatie. Deze medewerkers vertalen hun specialistische ervaring in onafhankelijke cliëntondersteuning, expertdiensten voor hulp bij specifieke aandoeningen, casemanagement, projectmanagement, opleidingen en advisering. Bij het Expertisecentrum staan kennis delen, verbinden, ontzorgen en innoveren centraal. Hierbij gaat het (vooral) om een integrale aanpak en werkbare oplossingen bij kennisoverdracht, transformatie lokaal sociaal en actuele maatschappelijke vraagstukken.

MEE Gelderse Poort
Functie | Manager Lokale Teams

Je bent als Manager Lokale Teams verantwoordelijk voor het relatiebeheer met opdrachtgevers, dit zijn de gemeenten in de regio en de ketenpartners: het gaat hierbij om marktbehoud, verwachtingenmanagement en het uitvoering geven aan de afgesloten contracten. Je bent actief betrokken bij sales- en bij de offertetrajecten. Een belangrijke verantwoordelijkheid is het verder ontwikkelen en realiseren van de dienstverlening. Daarnaast implementeer je nieuwe programma’s en innovaties in het lokale sociale domein, samen met de ketenpartners in steeds wisselende samenwerkingsverbanden. Als manager bent je integraal verantwoordelijk voor de MEE-medewerkers in de sociale wijkteams. De medewerkers, die in deze teams zijn gestationeerd, zijn de ambassadeurs van MEE. Je zorgt ervoor dat de medewerkers zich verbonden blijven voelen met MEE.
Je levert een substantiële bijdrage aan de strategische koersbepaling en beleidsontwikkeling.
Je bent lid van het MT van MEE Gelderse Poort en je werkt nauw samen met je collega’s in dit team.

Ondernemend Innovatief Energiek Gedreven Resultaatgericht Proactief Doeltreffend

Profiel
 • Je bent aantoonbaar ondernemend, innovatief, energiek en gedreven
 • Je bent resultaatgericht en werkt graag samen met anderen
 • Je bent een people manager
 • Je beschikt over overtuigingskracht
 • Je bent motiverend en inspirerend en doet aan verwachtingenmanagement
 • Je beschikt over politiek-bestuurlijke ‘snapkracht’
 • Je bent proactief, lost problemen doeltreffend op

FUNCTIE-EISEN
De ideale kandidaat heeft:

 • HBO /academisch werk- en denkniveau
 • Leidinggevende ervaring binnen een complexe organisatie
 • Leidinggevende ervaring aan zelfstandig opererende professionals
 • Succesvolle ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten in de markt
 • Ervaring met relatiebeheer met gemeenten en/of andere overheidsinstanties
 • Goede onderhandelingsvaardigheden
 • Ervaring met contractmanagement
 • Commercieel inzicht om de organisatie klantgericht te houden
 • Actuele kennis van de ontwikkelingen in het sociaal domein
 • Uitstekende communicatieve en beleidsmatige vaardigheden
 • Aantoonbare affiniteit met de missie van MEE en haar doelgroep
Aanbod | MEE Gelderse Poort biedt

Werken bij MEE Gelderse Poort betekent werken in een collegiale, ambitieuze en innovatieve omgeving met professionele en betrokken collega’. Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden: FWG (Gehandicaptenzorg) 65 voor 32 – 36-urige werkweek.

Procedure

Gesprekken bij K+V zijn in week 6 – 8, de gesprekken bij de opdrachtgever worden gepland in week 9 en 10; we streven ernaar de procedure vóór medio maart 2019 af te ronden. Beoogde startdatum is 1 mei 2019.

Geïnteresseerd | Ben jij de Manager Lokale Teams die wij zoeken?

Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie, dan verzoeken wij je zo spoedig mogelijk te reageren door onderaan op ‘Solliciteer direct’ te klikken. Voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je telefonisch contact opnemen. Deze vacature is in behandeling bij Helga Bijker, partner (06 22 698 599) en Henk van der Velde, partner (06 51 75 86 77).

Aan kandidaten, die worden uitgenodigd, wordt gevraagd vooraf een online persoonlijke profielmeting te maken.

Manager Lokale Teams
Vast
32 – 36 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.