Sales, hospitality en beleving

Ermelo
Organisatie |

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is met ruim 170.000 leden één van de grootste sportbonden van Nederland. De KNHS is dé paardensportbond. Zij bevorderen dat zoveel mogelijk mensen, van jong tot oud, op een plezierige en verantwoorde wijze de paardensport kunnen beoefenen, passend bij ieders ambitie. Bij de KNHS staat het welzijn van het paard en de paardensporter centraal. De KNHS opereert respectvol, betrokken, deskundig en open en zorgt voor meerwaarde. Kortom, de KNHS is er voor iedereen die de paardensport een warm hart toedraagt. Vanuit Ermelo wordt hier dagelijks door ongeveer 90fte hard en passievol aan gewerkt. Het Nationaal Hippisch Centrum is onderdeel van de KNHS en op weg naar zelfstandige positie in de gastvrijheidsbranche!

Functie | Manager Nationaal Hippisch Centrum

Als manager van het Nationaal Hippisch Centrum (NHC) ben je verantwoordelijk voor de exploitatie en aansturing van het NHC. Je bent het gezicht, de ondernemende leider die verantwoordelijk is voor acquisitie, horeca, catering, beheer, schoonmaak en planning. Daarnaast organiseer je de dienstverlening op het terrein van accommodaties en catering. Je zorgt voor stabiele inkomsten, commerciële activiteiten en ondernemerschap. Je legt verantwoording af aan de Financieel Directeur van de KNHS en vervolgt samen de ingeslagen weg naar zelfstandigheid.

Gastvrijheid en service zitten in je DNA, net als commercie. Je denkt in mogelijkheden, kan goed samenwerken, hebt gevoel voor verhoudingen en gaat voor meer beleving en inspiratie zorgen op en rond het NHC, een unieke plek in Nederland. Je hebt een warm hart voor paardensport, wellicht een Hogere Hotel School achtergrond. Je bent een zelfstarter die samen met het NHC team de toekomst tegemoet gaat. Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring en bent een dienstverlener pur sang! De hardware is aanwezig, jij maakt er een beleving van voor bestaande en nieuwe klanten op basis van een gezonde bedrijfsvoering!

Gezicht Ondernemend Gastvrij Flexibel Sales Samenwerken Actie  Geen9-5 Omzet Coachend-leider Uitvoerder

Profiel
  • Zakelijk en ondernemend
  • Omgevingssensitief
  • Coachend leidinggevend
  • Servicegericht
  • Initiatief
  • Inventief
Aanbod

Een nieuwe en uitdagende rol in de paardensport. Je krijgt de mogelijkheid een gastvrij en servicegericht bruisend centrum mede vorm te geven en zo bij te dragen aan stabiele inkomsten voor de paardensport als zelfstandig centrum. Het gaat om een full time functie, het is geen 9 – 5 baan en werken in de weekenden hoort erbij. De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO sport, schaal 13. Laptop, telefoon en sportmogelijkheden behoren tot de secundaire voorwaarden. Het betreft een functie voor 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.

Procedure

Het eerste gesprek vindt plaats bij K+V na beoordeling van uw sollicitatie. Reageren is mogelijk tot en met 6 december aanstaande. De gesprekken met de opdrachtgever zijn in de week voor de kerst. We streven er naar de procedure in januari 2019 af te ronden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema (06 438 73 326). Roel begeleidt deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Nationaal Hippisch Centrum
VAST
38

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.