Manager Planning & Control a.i. voor een ziekenhuis

Stevige interim Manager Planning & Control ziekenhuis
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Manager Planning & Control

Manager Planning & Control

Opdracht

  • Verbinden zorg met financiën.
  • Je voert de regie op de planning & control-cyclus op concernniveau.
  • Je vertaalt in- en externe ontwikkelingen naar beleid en geeft leiding aan de controllers en informatieanalisten (9 medewerkers).
  • Natuurlijk lever je ook een innovatieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering, met in het verlengde daarvan een verdere professionalisering van planning & control.
  • Naast manager ben je ook ‘meewerkend voorman’: je adviseert en ondersteunt de Raad van Bestuur en het management bij het opstellen van de begrotingen, jaarplannen en periodieke managementinformatie.
  • Je bewaakt de begrotingen en budgetten, beoordeelt de financiële prestaties en doet voorstellen om deze te verbeteren.
  • Je verricht onderzoek en beoordeelt financiële vraagstukken door het opstellen van business cases, analyseert consequenties en adviseert de Raad van Bestuur en het management over kansen, risico’s en oplossingsrichtingen.

Profiel

Aantoonbare managementervaring en expertise opgedaan in een vergelijkbare functie bij voorkeur in een ziekenhuis. Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, kunt op diverse niveaus acteren en omgaan met diverse belangen. Je hanteert een coachende en resultaatgerichte stijl van leidinggeven. Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan. Met je deskundigheid en stevige persoonlijkheid straal je vertrouwen uit en word je gezien als een serieuze gesprekspartner. Je bent in staat een juiste balans aan te brengen tussen zakelijkheid en klantgerichtheid, waardoor je resultaten weet te behalen.

Financiën Planning Control Ziekenhuis

Voorwaarden

Je bent per 1 mei beschikbaar voor 3 dagen per week voor in eerste instantie tot en met augustus.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff (06-15954079).

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.