Kwaliteitsmanager - Palmedic

Medical Device gebied
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Palmedic

Voor Palmedic, een relatief klein maar wereldwijd opererend bedrijf in de medische sector in het Gelderse Lichtenvoorde zoeken wij een kwaliteitsmanager.

Palmedic is een succesvol en ambitieus familiebedrijf met zeer betrokken medewerkers. Vanuit de fabriek in Lichtenvoorde ontwikkelen, produceren en leveren zij kwalitatief zeer hoogwaar­dige medische producten. Naast standaardproducten ontwikkelen zij ook tailormade (steriele) oplossingen voor ultrasound-transducers en medische-robotica voor zowel de Nederlandse als de internationale markt.

Wil jij bijdragen aan de groei en kwaliteit van Palmedic? Krijg jij energie van het waarborgen van kwaliteit van producten en processen? Lijkt het je inspirerend om samen met je collega’s verantwoordelijk te zijn voor het ontwikkelen van hoogwaardige medische disposables? Verantwoordelijk zijn voor het kwaliteitsmanagementsysteem? Ben jij die verbindende schakel tussen ontwikkeling van nieuwe producten, productie, kwaliteit en onze externe partijen? Dan is Palmedic de plek voor je!

Functie

Kwaliteitsmanager

Het kwaliteitssysteem bij Palmedic is goed op orde. Met het vertrek van de huidige Kwaliteitsmanager breekt een nieuw tijdperk aan waarin voortgebouwd wordt op een stevig fundament. Palmedic behoort bij de top en kwaliteit is de sleutel. De lat ligt hoog en de focus in relatie tot kwaliteit is de komende jaren op automatisering, het verbeteren van het productieproces en R&D.

Je bent lid van het managementteam van Palmedic en rapporteert aan de algemeen directeur. Je geeft leiding aan een medewerker.

Wat ga je doen:

 • Je houdt je samen met een ondersteunende collega bezig met het onderhouden, en waar nodig digitaliseren, van het technische productdossier en het kwaliteitsmanagementsysteem.
 • Je initieert alle activiteiten die relevant zijn voor de kwaliteit van onze producten; denk daarbij aan onder meer houdbaarheidsonderzoeken, biologische- en (pre)klinische-evaluaties en validatiestudies.
 • Je bent verantwoordelijk voor interne en externe audits.
 • Je draagt zorg voor de productregistratie.
 • Je coördineert de post-market surveillance (PMS) en klinische opvolging (PMCF) van bestaande producten in de markt.
Analytisch Samenwerken Realiserend Communicatief QA/RA Initiatief Discipline Sturen

Profiel

Palmedic zoekt een leuke en goede collega die graag in een hecht team wil werken en de spin in het web wil en kan zijn in relatie tot kwaliteit. Je werkt nu bij een Medtech bedrijf of in de zorgsector. De organisatie is klein, je werkterrein breed.

Wat vragen we van jou:

 • HBO of academisch denk- en werkniveau, bij voorkeur opgeleid in een technische richting.
 • Kennis van kwaliteitssystemen, bij voorkeur ISO 13485 en MDR.
 • Je hebt een sterke affiniteit met kwaliteit in een productieomgeving.
 • Je communiceert helder, zowel in het Nederlands als Engels.
 • Je kunt goed overzicht houden en werkt gestructureerd.
 • Je bent procesmatig en een echte samenwerker.
 • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht en neemt initiatief.

Aanbod

Een informele organisatie met enorme kansen op de Europese markt en daarbuiten. Palmedic is ambitieus en daar past jouw karakter goed bij. De organisatie geeft je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en te groeien. Deze functie en de kwalitatieve uitvoering van deze functie is voor Palmedic zeer belangrijk. Bij die belangrijke verantwoordelijkheid en de ervaring die je meebrengt, hoort een passend salaris. Primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Daarnaast is er een gedegen inwerk- en overdrachtstraject.

Procedure

De werving voor deze procedure ligt in handen van K+V. Na ontvangst van je CV en motivatie is er overleg met Palmedic om te ontdekken of dit de rol en plek is om aan de slag te gaan. We houden van snelheid, dus hoe eerder je reageert, hoe sneller we elkaar kunnen ontmoeten.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je zo spoedig mogelijk te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema  (06-4387 3326 ). Roel begeleidt deze opdracht. 

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.