Servicegericht en dienstverlenend manager bedrijfsvoering

Amersfoort
Organisatie |

PrivaZorg

PrivaZorg is een landelijk werkende thuiszorgorganisatie die vanuit regionale punten zorg biedt door het inzetten van zorgverleners in loondienst en zelfstandige zorgverleners. Samen creëren ze groei vanuit de domeinen WMO, WLZ, ZVW en de particuliere markt. Door een gezonde bedrijfsvoering kunnen ze investeren in kwaliteitsontwikkeling, opleiding, maatschappelijke ontwikkeling en zorginnovatie.

Sinds oktober 2020 maakt PrivaZorg onderdeel van het Fundisnetwerk. Daarmee is PrivaZorg een zelfstandig onderdeel van het netwerk van Fundis. De organisatie zit momenteel in een transitiefase. Het kantoor Amersfoort wordt in de komende tijd omgevormd naar een klantgerichte organisatie (zichtbaar, bereikbaar en toegankelijk) die in dienst staat van het primaire zorgverleningsproces voor PrivaZorg.

Functie | Manager Services

Als manager services (manager bedrijfsvoering) ben je verantwoordelijk de afdeling services (ongeveer 18 fte, bestaande uit financiële administratie,  business control en financial control, clientadministratie, kwaliteit, HR, project- en procesmanagement, IT en het team support (helpdesk) van 4 fte). Jouw serviceafdeling zorgt er voor dat het primair proces haar werk goed en zo optimaal mogelijk kan doen en dat de regiodirecteuren en haar zorgverleners ondersteund worden. En dat doet services met moderne technieken, met data en met stuurinformatie. De techniek staat centraal, efficiënt maar ook op een menselijke manier organiseren. Je houdt de afdeling services slim & slank!

In deze brede functie ben je verantwoordelijk voor de eerder beschreven deelgebieden en snappen wij ook dat je niet de specialist kan zijn op al die deelgebieden. Dat is ook niet nodig, de mensen op jouw afdeling zijn de specialisten, jij zorgt voor continuïteit, voor draagvlak, voor ruimte, etc. Als we dan toch een beetje een voorkeur moeten noemen dan zou dat in een organisatie met een ICT gedragen platform ICT affiniteit kunnen zijn.

Je ben verantwoordelijkheid voor de inrichting en realisatie van financiële, administratieve, HR-, kwaliteits- en ICT-processen. Informatiebeveiliging en de AVG behoren ook tot het domein van jouw afdeling. Je stuurt de verschillende disciplines hiërarchisch en inhoudelijk aan en je luistert naar de eisen en wensen van interne klanten en vertaalt deze in beleid of passende producten en diensten en sluit contracten en SLA’s af.

Ook budgettair ben je verantwoordelijk en het aanspreekpunt, daarom stel je met jouw afdeling en in samenwerking met de directeur begrotingen op, adviseer je over budgetten en investeringen, signaleer je afwijkingen en kom je met verbetermaatregelen. Kortom, jij zorgt dat de hele planning & control cyclus draait.  Verder zorg je voor de coördinatie tussen PrivaZorg Services en diverse Fundis-brede onderwerpen (Concerncontroller, Controller Risk & Compliance, Legal).

Extern onderhoud je contacten met verschillende externe partijen (Arbodienst, accountant, etc.) en ook met de andere werkmaatschappijen binnen Fundis. Je levert, samen met de controllers ondersteuning bij de verkooptrajecten en het onderhandelen met de verzekeraars, zorgkantoren en gemeenten aan de directeuren.

Tenslotte ben je onderdeel van het MT, samen met de algemeen directeur en de vijf regiodirecteuren en je legt verantwoording af aan de algemeen directeur.

Nieuwsgierig bedrijfskundige met ICT affiniteit

Profiel
  • HBO+/WO werk- en denkniveau aangevuld met kennis van verandermanagement, procesmanagement en projectmanagement.
  • Werkervaring in de zorg niet noodzakelijk, uiteraard wél affiniteit met zorg.
  • Een management opleiding en stevige relevante werkervaring.
  • Ervaring met bedrijfsvoering en aansturen serviceteam en ervaring met het opstellen / beoordelen van business cases, begrotingen, periodieke financiële rapportages i.s.m. control.
  • Kennis van en ervaring met (zorg)registratiesystemen en digitale transformatie.
  • Bij voorkeur kennis van geldende wet- en regelgeving binnen de zorgsector en andere compliance-eisen voor shared service centers.
  • Zelfstandig, communicatief, organisatie sensitief, ruimte gevend en coachend.
Aanbod

Een mooie rol in een frisse en ondernemende organisatie waar je de rol, de lol én de ruimte krijgt om mee te bouwen! Er is altijd wat te doen! De functie is voor 32 uur per week en is ingeschaald in FWG 65 (CAO VVT).

Procedure

De procedure is erop gericht om een kandidaat zo spoedig mogelijk te benoemen . De eerste oriënterende gesprekken vinden met K+V via MS Teams. De selectiegesprekken bij de opdrachtgever vinden aansluitend plaats.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je uiterlijk woensdag 13 januari te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff (06-1595 4079) of Maartje Peters (06-1008 5811).

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Services
Vast
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.