Professioneel manager in de thuiszorg met hart voor cliënt en medewerker

Hendrik-Ido-Ambacht
Organisatie |

De Blije Borgh

De Blije Borgh is een actieve zorgorganisatie in Hendrik-Ido-Ambacht die midden in de samenleving staat en daar stevig verankerd is. De Blije Borgh wil ertoe bijdragen dat er voldoende faciliteiten en
woonmogelijkheden zijn, zodat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Deze
voorzieningen kennen variatie en diversiteit. De keuzemogelijkheid voor de cliënt staat centraal. Als
het niet meer anders kan, willen wij in één van onze intramurale locaties een (t)huis bieden voor onze
cliënten. De afgelopen jaren heeft de organisatie zich ontwikkeld naar een brede zorg- en welzijnsorganisatie met een sterke lokale functie. De Blije Borgh biedt vanuit zes locaties een ruim scala aan mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Ambachtelijke partner in zorg- en dienstverlening in de Drechtsteden, dat is de missie van De Blije Borgh. Vertrouwd, Liefdevol, Ondernemend en Gastvrij (VLOG), dat zijn de kernwaarden waar De Blije Borgh voor staat!

Bij de Blije Borgh werken ongeveer 400 mensen die zich, samen met haar 270 vrijwilligers, elke dag met hart en ziel inzetten.

Functie | Manager Thuiszorg

Als manager thuiszorg ben je verantwoordelijk (samen met een aantal teamleiders) voor de kwaliteit van zorg, het personeelsbeleid en het middelenbeheer binnen de thuiszorg, de dagbesteding, de WMO huishouding en de ontmoetingscentra (ongeveer 85 fte) . Samen met medewerkers, cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers geef jij vorm en inhoud aan de zorg en dienstverlening aan thuiswonende ouderen.
Wij zoeken een verbinder met aantoonbare leidinggevende ervaring binnen de thuiszorg. Iemand die verantwoordelijkheid neemt voor het reilen en zeilen binnen de wijk  en echt voor de medewerkers en cliënten staat. Authentiek, zichtbaar, empathisch en coachend zijn woorden die onlosmakelijk met jouw persoonlijkheid verbonden zijn. Door jouw ervaring weet jij een vertrouwensband op te bouwen en kun jij medewerkers inspireren. Je ondersteunt de teamcoördinatoren en de wijkverpleegkundigen bij het coachen van de (thuiszorg)teams.
Daarnaast lever je als lid van het managementteam een actieve bijdrage aan organisatiebrede vraagstukken. Je bent bedrijfsmatig goed onderlegd. Je kunt nieuwe ontwikkelingen in de organisatie initiëren en implementeren. Je hebt strategisch inzicht en je kunt dit vertalen naar de koers van De Blije Borgh als kleinschalige zorgaanbieder.
De manager thuiszorg valt hiërarchisch rechtstreeks onder de directeur/bestuurder.

Authentiek Duidelijk  Zichtbaar Empathisch Coachend
Profiel

Jij hebt een professionele achtergrond in de thuiszorg en een relevante afgeronde hbo-opleiding en managementopleiding. Je hebt hart voor de cliënt, je kent de doelgroep en weet hun wensen en behoeften te vertalen naar het kwaliteitsbeleid.
Jij weet hoe belangrijk het is om iedere medewerker te faciliteren in zijn of haar kracht te zetten. Daarom is één van jouw speerpunten ervoor te zorgen dat al je medewerkers gemotiveerd én geïnspireerd blijven. Jij hebt een heldere visie op extramurale zorg aan ouderen vanuit een organisatie als De Blije Borgh die sterk geworteld is in de plaatselijke gemeenschap. Deze visie kun je vertalen in beleidsvoornemens en omzetten naar uitvoerend beleid.
Je kunt makkelijk schakelen tussen het managen van de operatie en de beleidsmatige kant en je kunt deze met elkaar verbinden. Je brengt duidelijkheid en structuur aan en bent consequent in je handelen.
Wij zoeken iemand met een open en rustige uitstraling die besluitvaardig is en vanuit overzicht met de medewerkers in de teams werkt aan de gekozen koers. Zo breng je de nodige balans in de waan van alledag en de ambitie van deze organisatie! Denk bij die ambitie o.a. aan verdere uitbreiding  VPT, scheiden wonen en zorg en het nog meer zelfstandig maken van de thuiszorg.

Aanbod

We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de CAO VVT binnen schaal 65 (min. € 4.263,61 – max. € 5.939,16 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. In eerste instantie wordt een contract van een jaar aangeboden. De Blije Borgh heeft de intentie het contract na een jaar te verlengen voor onbepaalde tijd.

Procedure

De procedure is erop gericht om zo spoedig mogelijk aan te stellen. De eerste gespreksronde is met K+V (eventueel online) en daarna volgt er een gesprek op locatie bij de Blije Borgh.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je snel, maar uiterlijk 15 november aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Je kunt bellen om je inhoudelijke vragen te stellen aan Frank Wolff (06-15954079) of om gewoon even te sparren!

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Manager Thuiszorg
Vast
28-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.