Scherp, sprankelend en ondernemend

Schiedam
Organisatie |

Argos Zorggroep

Argos Zorggroep biedt complex-intensieve multidisciplinaire verpleging, behandeling, verzorging, revalidatie en gezelligheid aan ouderen in een van de huizen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon of bij hen thuis. Ruim 2500 deskundige medewerkers en een grote groep vrijwilligers zetten zich dagelijks in om hoogwaardige zorg en ondersteuning te bieden vanuit de werkwaarden vindingrijk, deskundig, liefdevol, kleurrijk en verbindend. De ouderenzorg is in beweging en Argos Zorggroep beweegt mee. Er wordt continu gewerkt aan verdere optimalisering van zorg, begeleiding en behandeling. Innovatie, kwaliteit en actualiteit staan hierin centraal. Argos Zorggroep is een innovatieve en kleurrijke organisatie waar enthousiaste en professionele medewerkers het verschil willen en kunnen maken. Elke dag weer en voor iedere cliënt. De zorgorganisatie van de toekomst omarmt vernieuwing en weet constante verandering op te nemen in de organisatie. Argos Zorggroep werkt vanuit een zorgvisie voor een klantgerichte benadering. Door het investeren in kwaliteit, gastvrijheid en innovatie speelt de organisatie in op de vraag die de ouder wordende mens aan ons stelt.

Functie | Manager wonen en Zorg

Als manager Wonen en Zorg ben je samen met de manager Bedrijfsvoering verantwoordelijk voor de geleverde zorg- en dienstverlening aan de cliënten en de bedrijfsvoering van de woonzorggroepen (80 fte). Binnen het duale managementteam is de kwaliteit van de zorgje eerste aandachtgebied. Je bent in- en extern aanspreekpunt voor de woonzorggroepen op gebied van de geleverde zorg- en dienstverlening. Je inzet is om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de missie en visie van Argos Zorggroep. Je geeft leiding aan de operationeel leidinggevende zorgregisseurs en je legt verantwoording af een regiomanager. Je maakt deel uit van het regiomanagementteam. Vanuit die positie geef je mede vorm aan het zorgbeleid binnen de regio.

Empathisch zelfstandig sociaal overtuigend

Profiel
 • HBO+/WO werk- en denkniveau voortkomend uit een zorginhoudelijke opleiding en een managementopleiding
 • Je hebt ervaring in de (ouderen)zorg opgedaan
 • Je beschikt over meerjarige leidinggevende ervaring op tactisch niveau
 • Je visie op de zorg sluit aan bij de visie van de organisatie en je bent in staat om deze in een concreet aanbod om te zetten
 • Je bent een mensgericht leider met een warme zakelijkheid en stuurt op resultaten en weet relaties aan je te binden
 • Je inspireert en weet daarbij jouw enthousiasme te koppelen aan daadkracht
 • Je denkt in mogelijkheden en ondernemerschap
Aanbod
 • Een uitdagende baan voor 36 uur per week (32 uur is bespreekbaar)
 • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen
 • Het salaris is ingeschaald in FWG 60, CAO VVT (maximaal € 5.045,55 per maand op basis van een 36-urige werkweek)
 • Een vaste eindejaarsuitkering die bestaat uit een volledige 13e maand
 • Vakantie toeslag van 8%
 • Een zeer goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en deelname in diverse collectieve zorgverzekeringen
 • Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden met mooie kortingen bij aanschaf smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets
Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V en is erop gericht om de benoeming in de maand juni 2022 af te ronden. Je start met een online gesprek met K+V voor een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen gespreksrondes bij Argos, waarvan de exacte data zo spoedig mogelijke volgen in deze vacaturetekst. Een uitgebreid assessment maakt deel uit van de procedure.

Een referentiecheck is voor de benoembare kandidaat standaard onderdeel van de selectieprocedure evenals een assessment.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je snel, maar uiterlijk 17 juni aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff (06-1595 4079) of Frank Snethlage (06-5131 0178).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager wonen en Zorg
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.