Manager Zorg en Bedrijfsvoering – Ziekenhuis

Stevige, resultaatgerichte manager met gedegen financieel inzicht en relevante ervaring.
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Opdracht

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bedrijfskundige deel van meerdere EVR’s waaronder de SEH, Chirurgie, interne geneeskunde, plastische chirurgie en de orthopedie. Het managen van de zorg binnen deze EVR’s doe je op zodanige wijze dat er sprake is van een uitstekende kwaliteit en maximale veiligheid van zorg, een efficiënt zorgproces, een positief werk- en leerklimaat en een bedrijfsvoering conform de afgesproken begroting.

Je geeft advies aan de Raad van Bestuur over EVR overstijgende en ziekenhuisbrede onderwerpen. Uiteraard ben je in staat om de belangen van het ziekenhuis en van meerdere EVR’s te behartigen. De manager zorg en bedrijfsvoering is samen met de voorzitter verantwoordelijk voor de resultaten van de EVR en samen geven zij leiding aan de EVR. De manager zorg en bedrijfsvoering geeft direct leiding aan de teammanagers en indirect aan de medewerkers van de EVR (uitgezonderd de medisch specialisten en arts assistenten). Je ontvangt functionele aansturing van de voorzitter van de specifieke EVR en hiërarchisch leiding van de raad van bestuur.

Samen met de EVR voorzitter ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering tenminste conform de jaarbegroting. Je zorgt dat de zorgverlening voldoet aan de wettelijke vereisten, het vastgestelde ziekenhuisbeleid en past binnen de met zorgverzekeraars gemaakte afspraken. Op basis hiervan realiseert de EVR een gezonde bedrijfsvoering.

Je zorgt dat er op inspirerende en resultaatgerichte wijze leiding gegeven wordt aan de EVR. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de samenwerking met andere EVR’s, stafafdelingen en projecten en heb je een intensieve samenwerking met collega managers zorg en bedrijfsvoering en samen met hen ben je verantwoordelijk voor efficiënte en effectieve ziekenhuisbrede operationele processen inzake inzet en beschikbaarheid van medewerkers en middelen. Je draagt met regelmaat bij aan ziekenhuis brede projecten.

Profiel

Wat neem je mee?

Je bent een stevige (interim) manager en hebt meerdere opdrachten of banen vervuld op dit niveau in een ziekenhuis.

Je bent goed op de hoogte van de externe ontwikkelingen in het veranderende zorglandschap en weet deze te vertalen naar concrete toepassing voor het ziekenhuis en de EVR’s.

Stevige kennis en bedrijfskundig inzicht en kennis van en ervaring met bedrijfseconomische vraagstukken, bedrijfsvoering en projectmatig werken.

Competenties:

Daadkrachtig, besluitvaardig, resultaatgericht en slagvaardig, om zodoende tot besluiten te komen en deze uit te voeren

Organisatiesensitief, je bent in staat het belang van het ziekenhuis én het belang van meerdere EVR’s te behartigen zonder dat dit de samenwerking met collega’s negatief beïnvloedt.

Initiatiefrijk, je ziet kansen in de markt en kan deze omzetten in producten en dienstverlening naar patiënten. Ook zie je mogelijkheden die externe marktontwikkelingen bieden en neem je initiatief om deze te vertalen voor de EVR. Met als resultaat dat de EVR binnen en buiten het ziekenhuis wordt gezien als een aantrekkelijke samenwerkingspartner. De dienstverlening sluit aan bij de behoeften van de patiënt en de ontwikkelingen in de markt.

Daadkrachtig Besluitvaardig Organisatiesensitief Initiatiefrijk

Voorwaarden

Het is een opdracht voor 32 tot 36 uur per week voor ongeveer vier maanden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Maartje Peters (06-1008 5811) of Frank Wolff op 06-1595 4079.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.