Manager Zorg - Jarabee

Inspirerende manager met lef en vertrouwen
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Jarabee

Jarabee zet zich in voor de optimale ontwikkeling van kinderen en jongeren, in gezinnen met complexe problemen. Als deskundige in specialistische jeugdhulp, werken ze systemisch , gericht op trauma en hechting, staan meer dan 260 toegewijde medewerkers, waarvan 184 geregistreerde jeugdzorgprofessionals, klaar om gezinnen in de regio Twente te ondersteunen.

Jarabee gelooft in een toekomst waar vertrouwen de basis is voor groei en welzijn. Onze kernwaarden, zoals vakmanschap, empathie, samenwerken, respect en openheid, vormen de pijlers van ons werk. Na de recente veranderingen in de financiering van de jeugdzorg zet Jarabee in op een stevige transitie naar een kwalitatief hoogwaardige en financieel duurzaam gezonde organisatie. Het vertrouwen van stakeholders groeit, en we streven naar duurzame ontwikkeling. In deze context zoekt K+V een gedreven Manager Zorg.

Jarabee met het hoofdkantoor in Hengelo, is een toonaangevende organisatie in de gespecialiseerde jeugdzorg met een jaaromzet van € 27,5 miljoen.

Functie

Manager Zorg

Dit is jouw kans om een verschil te maken in de jeugdzorg, in een dynamische werkomgeving. Als Manager Zorg bij Jarabee ben je niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, maar speel je ook een cruciale rol in het bevorderen van performance, het leiden van transformaties en het stimuleren van cultuurverandering.

Dit alles met behoud van de warmte en verbinding van de familiecultuur en met toevoeging van zakelijkheid. Tevens speel jij een belangrijke rol in het contact met de veertien Twentse gemeenten en samen met jouw collega-managers reageer jij alert op veranderingen in de jeugdhulp. Als lid van het managementteam, krijg je de kans om de organisatie te leiden in het streven naar verbetering van o.a. ambulantisering, gezinshuizen, pleegzorg en de transitie van 24-uursgroepen naar kleinschalig wonen.

Jarabee heeft jouw doortastendheid en verbindend vermogen nodig om deze ontwikkelingen een krachtige impuls te geven.

Openheid en Respect Samenwerking en Empathie Toewijding aan Resultaten Transparantie en Waarachtigheid Vakmanschap en Uithoudingsvermogen

Profiel

Wij komen graag in contact wanneer je jezelf herkent in het volgende profiel.

 • hbo+ / academisch werk- en denkniveau;
 • ruime managementervaring en je bent een kei in bedrijfsvoering;
 • ervaring in de jeugdzorg en weten wat jeugdzorgprofessionals belangrijk vinden is een pre;
 • ervaren netwerker met lef om in te springen op relevante in- en externe ontwikkelingen;
 • een coachende, resultaatgerichte en verbindende stijl van leidinggeven;
 • conflictoplossend en zelfreflecterend vermogen;
 • veranderimplementatiekracht-ervaring.

Aanbod

Ben jij de kandidaat die enthousiast wordt van deze uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact. Voor de benoembare kandidaat biedt Jarabee een mooie functie in een professionele, dynamische werkomgeving met een informele en collegiale sfeer, waar we gezamenlijk het verschil proberen te maken voor jeugdigen. Als professional krijg je ruimte om jouw deskundigheid blijvend te ontwikkelen. Met elkaar wordt hierbij een goede balans tussen werk en privé bewaard. Jarabee heeft het volgende aanbod:

 • een contract voor 36 uur per week;
 • arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao; deze functie heeft het perspectief dat zij in 2024 in schaal 12 ingedeeld gaat worden;
 • een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiefaciliteiten (waaronder branche specifieke opleidingen) en aantrekkelijke collectieve verzekeringen;
 • een dienstverband voor één jaar, waarbij bij goed functioneren na een jaar wordt overgegaan tot een samenwerking voor onbepaalde tijd.

Een uitdagende functie in een inspirerende organisatie die streeft naar groei en excellente zorg.

Procedure

De procedure is erop gericht om de benoeming voor 1 maart 2024 af te ronden. De selectiegesprekken bij Jarabee worden gepland in februari. Daaraan voorafgaand vindt een oriënterend gesprek met K+V plaats. Een assessment maakt onderdeel uit van de verdere procedure.

Geïnteresseerd

Ben jij geïnteresseerd en nieuwsgierig? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet. Dat kan door uiterlijk 28 januari 2024 bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Voor vragen kun je contact opnemen met Frank Snethlage (06-5131 0178) of Emile Douma (06-1045 2989). Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!  

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.