K+V werving selectie interim management

Inspirerende leider: geeft richting, realiseert en verbindt

Midden van het land
Organisatie |

VVT organisatie

Voor een VVT organisatie in het midden van het land zoekt K+V een interim Manager Zorg.

Functie | Manager Zorg

Opdracht

Voor één van de locaties zoeken we een manager a.i. Je bent integraal verantwoordelijk en zorgt voor een goede planvorming, realisatie en een inspirerende werkklimaat. Je brengt helderheid in doelen en sturing en met focus op koers, kwaliteit van zorg, budget en waarde gedrevenheid. Je creëert een positief werkklimaat, geborgd in duidelijkheid, vertrouwen en verbinding.

Inspirerende leider Verbindend

Profiel

Profieleisen

  • ruime en recente ervaring als interim manager VVT
  • je kent de ouderenzorg in processen en perspectieven en weet waar je op moet sturen, wat voor betrokkenen duidelijkheid, ruimte en energie geeft om hun werk te doen
  • je bent bedrijfsmatig goed ontwikkeld: begroting en jaarplanning weet je goed te verbinden, en ook te vertalen naar realistische en sluitende planvorming en realisatie
  • Door ervaring en persoonlijkheid weet je goed sturing te geven aan teamleiders: duidelijk, verbindend en inspirerend
  • als persoon ben je krachtig, mensgericht, betrokken en verbindend
  • logische aansluiting op protestant christelijke kernwaarden van de organisatie
Aanbod

Inzet

De opdracht start op korte termijn, heeft een doorlooptijd van 3-6 maanden, met een inzet van drie tot vier dagen per week.

Geïnteresseerd

Indien u geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent voor deze positie, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk te reageren door te klikken op onderstaande knop ‘solliciteer direct’, met toezending van cv en motivatie en indicatie van tarief. Door beperkte telefonische bereikbaarheid verzoek ik graag direct per mail te reageren en eventuele vragen opmerkingen daarbij te vermelden. Deze opdracht is in behandeling bij Chris Boven, associé, 06-10 743 267.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Zorg
Interim
24-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.