Service gerichte manager, procesmatig sterk, mensgericht en verbindend

Schiedam
Organisatie |

Argos Zorggroep

Argos Zorggroep biedt complex-intensieve multidisciplinaire verpleging, behandeling, verzorging, revalidatie en gezelligheid aan ouderen in een van de huizen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon of bij hen thuis. Ruim 2500 deskundige medewerkers en een grote groep vrijwilligers zetten zich dagelijks in om hoogwaardige zorg en ondersteuning te bieden vanuit de werkwaarden vindingrijk, deskundig, liefdevol, kleurrijk en verbindend. De ouderenzorg is in beweging en Argos Zorggroep beweegt mee. Er wordt continu gewerkt aan verdere optimalisering van zorg, begeleiding en behandeling. Innovatie, kwaliteit en actualiteit staan hierin centraal. Argos Zorggroep is een innovatieve en kleurrijke organisatie waar enthousiaste en professionele medewerkers het verschil willen en kunnen maken. Elke dag weer en voor iedere cliënt.
De zorgorganisatie van de toekomst omarmt vernieuwing en weet constante verandering op te nemen in de organisatie. Argos Zorggroep werkt vanuit een zorgvisie voor een klantgerichte benadering. Door het investeren in kwaliteit, gastvrijheid en innovatie speelt de organisatie in op de vraag die de ouder wordende mens aan ons stelt.

Voor Argos Zorggroep is K+V op zoek naar een Inhoudelijk en commercieel gedreven manager die samen met een professioneel team de interne/externe  cliënt logistieke processen verder weet te optimaliseren. Iemand met ervaring in mensgerichte logistieke dienstverlening en met ambitie om de klant (cliënt) de best passende zorg aan te bieden.

De manager begrijpt de ouderen- en de (revalidatie) zorg en snapt hoe zorgmedewerkers daarin acteren. Een manager die ervoor zorgt dat wat begroot is ook financieel gerealiseerd is.

De centrale diensten van Argos Zorggroep, waaronder de zorgbemiddeling, zijn gevestigd in DrieMaasStede in Schiedam, de hoofdlocatie van Argos Zorggroep. De afdeling Zorgbemiddeling is onderdeel van de centrale dienst Cliënt en Innovatie (ruim 40 medewerkers), waartoe ook behoren Zorgcontractering, Innovatie, Services en Communicatie. DrieMaasStede is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Functie | Manager Zorgbemiddeling

Als manager zorgbemiddeling geef je leiding aan de afdeling Zorgbemiddeling, dé afdeling die fungeert als entree voor alle toekomstige cliënten op het gebied van lang- en kortdurende zorg, behandeling, revalidatie en services. Het team dat jij aanstuurt bestaat uit 11 enthousiaste betrokken en professionele zorgadviseurs en 4 teamondersteuners en is in de afgelopen jaren bijna in zijn geheel vernieuwd. Het team is verantwoordelijk voor de coördinatie van het plaatsen van de cliënten en het zorgen voor een optimale bezetting tegen de juiste indicatievergoedingen. Klantvriendelijkheid, efficiency en resultaatgerichtheid staan hierbij centraal en dit breng jij van nature mee.

Als Manager Zorgbemiddeling:

 • Zorg je voor een efficiënte inrichting van de processen voor in-/door- en uitstroom van cliënten .
 • Onderhoud je nauwe contacten met transferbureaus van ziekenhuizen, collega VVT organisaties en andere samenwerkingspartners voor zorgbemiddeling.
 • Verbeter je het imago en positie van Argos Zorggroep in de markt.
 • Verbind je collega’s, afdelingen en organisaties met elkaar.
 • Signaleer je actief de ontwikkelingen en kansen op het gebied van zorgbemiddeling.
 • Heb je een adviserende rol over kansen voor Argos zorggroep vanuit de ontwikkelingen in de markt.
 • Ben je sparringpartner van de Manager Client & Innovatie en werk je samen met de Manager Communicatie & Services en de Accountmanagers Zorgcontractering binnen dit organisatieonderdeel.
 • Participeer je ook in Argos-brede werkgroepen en commissies.

Vertrouwenwekkend servicegericht  aandacht-voor-mens-en-proces nieuwsgierig stevig flexibel energiek

Profiel

Je beschikt over een HBO plus/WO werk- en denkniveau en verder heb je:

 • Sterke affiniteit met (zorg) bemiddeling,( zorg) cliënt logistieke processen en de financieringsstromen binnen de ouderenzorg.
 • Stevige analytische vaardigheden en ben je resultaatgericht
 • Ervaring in het overbruggen van tegenstellingen en schroom je niet om in te grijpen wanneer nodig.
 • Het vermogen door tact en luistervaardigheid anderen te overtuigen.
 • Intrinsieke aandacht voor collega’s en een waarderende stijl van leidinggeven en ervaring met het ontwikkelen van een aanspreekcultuur en het vastleggen van duidelijke kaders.
 • Ervaring met het creëren van zelfstandigheid, vertrouwen en veiligheid in jouw omgeving.
 • Ervaring met het professionaliseren van teams.
Aanbod
 • Een uitdagende baan voor 36 uur per week (32 uur is bespreekbaar), waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.
 • Het salaris is ingeschaald in FWG 60, CAO VVT (maximaal € 4.886,73 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Een vaste eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Collectieve zorgverzekeringen een zeer uitgebreid meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder een eigen fietsplan.
Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V en is erop gericht om de benoeming voor 1 mei 2022 af te ronden. Je start met een online gesprek met K+V voor een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur in week 14. Hierna volgt de 1e ronde gesprekken met de selectiecommissie bij Argos op woensdag 20 april, voor een of twee kandidaten gevolgd door een gesprek met de adviescommissie op dinsdag 26 april. De datum van het assessment volgt zo spoedig mogelijk in deze vacaturetekst.

Een referentiecheck is voor de benoembare kandidaat standaard onderdeel van de selectieprocedure evenals een assessment.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je uiterlijk 3 april aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel.
Je kunt al je vragen stellen aan Frank Wolff, 06-1595 4079 of Frank Snethlage 06-5131 0178.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Zorgbemiddeling
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.