Manager Zorgvastgoed – Waardeburgh

Strategisch & hands-on met hart en ziel, aanpakker
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Manager Zorgvastgoed

Als Manager Zorgvastgoed speel jij een cruciale rol in het vormgeven en realiseren van de strategische vastgoedvisie van Waardeburgh. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van het strategisch vastgoedplan, de vastgoedportefeuille en de investeringskalender. Je vertaalt de visie van de organisatie naar concrete projectplannen en zorgt voor regelmatige voortgangsgesprekken om de status van de projecten te monitoren.
Je investeert in en onderhoudt zowel interne als externe netwerken. Hierbij onderhandel je met woningbouwcorporaties (vastgoedeigenaren), gemeenten, projectontwikkelaars en aannemers en sluit je contracten en samenwerkingsafspraken binnen het mandaat en budget dat door de Raad van Bestuur is verstrekt. Je zorgt voor een goede basis voor samenwerking tussen verschillende betrokken partijen binnen en buiten de organisatie. Het aantrekken en behouden van de juiste mensen voor jouw projecten is hierbij van groot belang.
Je geeft leiding aan een team van projectleiders, zowel intern als extern, en bent verantwoordelijk voor het opstellen van actieplannen en het realiseren van investeringsprogramma’s. Dit omvat het ontwikkelen van vaardigheden binnen je team en het stimuleren van hun professionele groei. Je zorgt voor een duidelijke opdrachtverstrekking aan externe partijen en bouwt samenwerkingsverbanden op om de strategische vastgoeddoelstellingen van Waardeburgh te realiseren.
Je hebt een directe lijn naar de Raad van Bestuur en legt verantwoording af over de voortgang en resultaten van jouw projecten. Je bent een belangrijke schakel in het bepalen van de koers en het strategisch beleid van de organisatie en zet innovatie en verduurzaming in om de doelstellingen op lange termijn te realiseren.

Profiel

Wij zoeken iemand met hbo+/wo werk- en denkniveau (richting techniek of vastgoedmanagement), met bouwkundige ervaring bij voorkeur aangevuld met managementkennis op post hbo-niveau en meerjarige ervaring in een leidinggevende functie. Je hebt ruime ervaring met vastgoedexploitatie, -expansie en/of beheer, en kennis van strategisch vastgoed en duurzaamheid. Het is essentieel dat je de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied bijhoudt en beoordeelt op toepasbaarheid binnen de organisatie. Je bent bevlogen en voelt je geraakt door en verbonden met het protestants-christelijke fundament en de afgeleide visie op de zorg en dienstverlening van Waardeburgh.
Je beschikt over een sterk netwerk en hebt ruime managementervaring op strategisch en tactisch niveau in een omvangrijke en complexe context. Ervaring in de zorgsector of woningbouwcorporatiesector is een pre, evenals affiniteit met ouderenzorg. Je kunt goed schakelen tussen diverse interne en externe partijen en hebt sterke sociale vaardigheden, overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden.
Zelfstandigheid en initiatief zijn cruciaal voor deze functie, waarbij je organisatorische, personele en budgettaire vraagstukken zelfstandig oplost. Je hebt een sterk ontwikkelde mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheid, en je bent in staat om strategisch beleid te ontwikkelen en uit te voeren. Je werkt systematisch en integer, en je vertegenwoordigt de organisatie op een representatieve manier bij externe contacten.

zorgvastgoedontwikkeling netwerkbeheer vastgoedstrategie duurzame huisvesting no nonsens aanpakker resultaatgericht

Over de organisatie

Stichting Waardeburgh

Bij Waardeburgh staat zorg altijd centraal. Waardeburgh is een protestants-christelijke zorgorganisatie. Zowel in haar woonzorgcentra (9 zorgcentra hebben elk een eigen karakter) als in de wijk biedt Waardeburgh zorg aan mensen die ondersteuning, verzorging of verpleging nodig hebben. Zij is er voor iedereen en heeft 7 locaties met een protestants-christelijke grondslag en 2 met een algemene grondslag.
Waardeburgh kijkt naar zorgvastgoed vanuit meerdere belangrijke pijlers: zorginhoudelijk, financieel-economisch en vastgoedtechnisch. Zij evalueert of het huidige vastgoed voldoet aan de eisen, welke ontwikkelingen er zijn binnen de doelgroep, en wat nieuwe woon-zorgconcepten betekenen voor zowel bewoners als medewerkers. Haar missie is om aantrekkelijke werk- en leefomgevingen te creëren die bijdragen aan de kwaliteit van leven en menselijke waardigheid. Met haar expertise in ouderenzorg wil zij een inspirerende en duurzame omgeving bieden voor zowel bewoners als medewerkers. Waardeburgh heeft een omzet van ongeveer 80 miljoen en heeft ruim 1600 medewerkers en 1000 vrijwilligers die met hart en ziel klaar staan voor wie een dagje ouder wordt in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

Aanbod

Je wordt onderdeel van een dynamische organisatie met volop uitdagingen om jouw talenten te benutten. Waardeburgh biedt een werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van toekomstbestendige zorgvastgoedstrategieën.
De functie is ingeschaald in FWG70 en bedraagt 32 tot 36 uur per week. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Naast een aantrekkelijk salaris biedt Waardeburgh mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en een werkomgeving waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd.

Procedure

De procedure is erop gericht om zo snel mogelijk kandidaten voor te stellen.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Voor vragen of om even te sparren kun je contact opnemen met Frank Wolff (06-15954079).
Kandidaten die worden uitgenodigd, worden gevraagd een Quinn-managementrollenmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.