Orthopedagoog Generalist – Impegno

Toegankelijke samenwerker met lef

Over de organisatie

impegno

impegno is een dynamische, jonge en informele organisatie in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en specialistische begeleiding GGZ volwassenen. impegno biedt een inspirerende, professionele en prettige werkomgeving. impegno daagt je uit om jezelf via interne trainingen verder te ontwikkelen. Met jouw talenten, ideeën, initiatieven en kennis draag je samen met jouw team bij aan de missie van de organisatie en dus de goede zorg voor de cliënten. Je krijgt veel autonomie, iets wat zeer gewaardeerd wordt door collega’s. Er wordt gewerkt vanuit de volgende kernwaarden:

Toegankelijkheid: impegno is een toegankelijke zorginstelling. Toegankelijk voor de cliënt en niet in de laatste plaats ook voor elkaar als collega’s.
Lef en doortastendheid: impegno is een zorginstelling met lef. Ze doen wat nodig is en gaan vaak door, waar anderen stoppen. Ze hebben echte doorzetters in huis, die net een stapje verder willen en durven te gaan.
Oprechte verbinding: impegno is in verbinding op verschillende niveaus. In verbinding met elkaar als collega’s, in verbinding met de verschillende bedrijfsonderdelen, in verbinding met de cliënt en in verbinding met ketenpartners. Deze kernwaarden zie je terug in hoe zij hun werk doen en dat merk je in de omgang met elkaar als collega’s.

impegno wil meebouwen aan de transformatie van de jeugdzorg in Nederland, dat doet impegno hands on, met zo min mogelijk bureaucratie en met veel energie.

Functie

Orthopedagoog Generalist

Bij impegno komen de werelden van jeugdzorg, ggz en specialistische ggz bij elkaar. Dat zie je niet vaak en dit past heel erg goed bij jou! In deze functie werk je generalistisch. Je krijgt van alles op je bord. De ene dag een onderzoek voor adhd en de andere dag ga je met een traject aan de slag samen met je collega’s. In deze functie trek jij echt met de gezinnen op en werk je systemisch. Samen met je collega’s kijk je, ieder vanuit eigen expertise naar de beste oplossingen voor het gezin. Diagnostiek en behandeling zijn mooi in balans. De doelgroep is breed, waardoor je veel ruimte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Je werkt vanuit een klein, betrokken team in een positief en ondernemend werkklimaat, waar jouw kennis, ervaring en talenten worden gewaardeerd en ingezet om de dienstverlening te verbeteren. impegno stimuleert ideeën en ontwikkeling. Dus wil je je verder verdiepen in een bepaald onderwerp? Doen! Wil je je binnen de organisatie inzetten voor een bepaald onderwerp? Doen! Jij bent je eigen regisseur!

Vrijheid Ontwikkelen Flexibiliteit Energiek Gelijkwaardig Sturen & Loslaten Verschil maken Betrokken Nieuwsgierig

Profiel

Gelijkwaardig en nieuwsgierig
Je bent een professional die collega’s echt als gelijkwaardig ziet. Ieders inbreng telt! Je bent nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar de ander en nieuwsgierig naar de expertise van de ander. Ook in de gezinnen stel je je onderzoekend op. Jij kan goed luisteren, observeren en ziet elke cliënt weer als een individu. Je sluit aan bij de hulpvraag. Soms sturend en soms laat je meer los. Samen met je team op zoek naar de juiste oplossingen voor de cliënt en/of het gezin.

Vrijheid en een stapje verder gaan
Jij bent een autonome professional. Je gaat graag je eigen gang, maar werkt ook graag samen met collega’s en maakt gebruik van de expertise van een ander. Uiteindelijk neem je graag zelf beslissingen en daarbij vertrouw je op je eigen oordeel, deskundigheid en vaardigheden. Je bent niet snel uit het veld te slaan. Opgeven komt niet in je woordenboek voor. Jij zoekt steeds naar efficiënte en onorthodoxe oplossingen, om net dat stapje verder te gaan als dat nodig is.

Aanbod

impegno, waar jouw bijdrage het verschil maakt! Als je gaat werken bij impegno, dan krijg je een uitdagende functie met veel persoonlijke vrijheid en kom je te werken in een leuk en ondernemend bedrijf met bevlogen collega’s die allemaal weer verschillende expertise in huis hebben. Een echte lerende omgeving!
Een functie voor 24-40 uur per week.

Jij zorgt voor de cliënten, impegno zorgt voor jou. Dat doen ze door zich in te zetten voor jouw werkgeluk met:

  • een salaris ingeschaald in (CAO Geestelijke Gezondheidszorg), functiegroep 65
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%
  • jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon

Vooral een organisatie die zaken passend maakt: of het nou je werk- privébalans is, de inhoudelijke uitdaging die je zoekt of de samenwerkingen die je prettig vindt. Bij impegno doe je het echt met elkaar!

Geïnteresseerd

Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een organisatie waar je alles onder één dak terug kunt vinden? Integrale zorg voor Jeugd & Gezin, Begeleiding 18+, en Behandeling 18+. Dan zie we graag je reactie tegemoet! De vacature sluit als we een passende kandidaat hebben gevonden. Dus wacht niet te lang met reageren! Dat kan door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij je reactie vermelden.

Deze vacature is in behandeling bij Maartje Peters (06-1008 5811) en Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk zijn Maartje en Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

loadingJe sollicitatie wordt verzonden