Begeleider

ZUIDEN VAN HET LAND
Organisatie |

Groot gemeentelijk samenwerkingsverband

Deze gemeenten hebben een Droom die tot Werkelijkheid moet worden gemaakt: dienstverlening aan de burger in samenhang, nabij en op maat. Om dit te realiseren komt er een (centrale) toegang, gebiedsgerichte integrale teams en een passende ondersteuningsstructuur. Een reis, die veel impact zal hebben op medewerker en organisatie.

Functie | Procesbegeleider

Het procesmatig begeleiden van de doorontwikkeling en het aansturen van projectteams en de deelprojecten. Het gaat erom draagvlak te creëren bij medewerkers, ambtelijke top en bestuurders.

Je bereidt de bestuurlijke besluitvorming voor, net als met de WOR-bestuurder over de advisering/instemming van ondernemingsraden en vakbonden. Je zorgt voor een realistische planning en bewaakt de termijn. Je rapporteert aan het directieteam van de organisatie.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Praktisch inzicht en een sterk oplossend vermogen

Je beschikt over kennis van en ruime ervaring met de veranderingsprocessen in het sociale domein; je hebt ruime (meerjarige) ervaring met procesbegeleiding van complexe organisatieontwikkelingsprocessen (veranderingsprojecten) bij gemeentelijke overheden. Je bent een teamspeler, resultaatgericht, hands-on. Processturing, bedrijfsvoering en Lean zijn je op het lijf geschreven.

De start is zo snel mogelijk, gedurende 12 maanden, voor gemiddeld 24 uur per week. Kandidaat-procesbegeleiders worden op maandag 12 februari aanstaande bij de opdrachtgever gepresenteerd. De kennismakingsgesprekken worden daarna ingepland.

Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.