K+V werving selectie interim management

Resultaatgerichte en innovatieve verbinder

Assen
Organisatie |

Cosis

Bij Cosis werken meer dan 3.700 medewerkers en 1.500 vrijwilligers in de provincies Groningen en Drenthe samen aan de uitvoering van De Bedoeling. Cosis ondersteunt hun cliënten om zelf grip te krijgen en te houden op hun leven. Cosis is er in Groningen en Drenthe voor kinderen en volwassenen met een beperking, en voor mensen die gebruik maken van de maatschappelijke opvang. Cosis wil ontdekken wie de cliënt is en is oprecht geïnteresseerd in zijn of haar persoonlijke vraag. Cosis staat voor gepersonaliseerde dienstverlening en ondersteunen hun cliënten om zelf grip te krijgen en te houden op hun leven. Cosis biedt ondersteuning voor korte of langere tijd. Midden in de samenleving, dichtbij de mensen die ze helpen. Uitganspunt daarbij is altijd het werken in de driehoek. Hierin staat de samenwerking tussen de cliënt, zijn of haar persoonlijk netwerk en de professional centraal.

Functie | Projectmanager Vastgoed

Voor het Facilitair Service Centrum Assen (werkgebied Groningen en Drenthe) is K+V voor Cosis op zoek naar een Projectmanager Vastgoed. In deze rol is het jouw verantwoordelijkheid om (organisatie brede) projecten voor te bereiden, te leiden en bij te sturen. Tevens adviseer je over projectresultaten, alles gericht op het realiseren van de projectdoelstellingen.

Je bent verantwoordelijk voor uitvoering van projecten. Deze projecten initieer je op basis van opdracht van de manager Vastgoed. Hierbij signaleer je in- en externe ontwikkelingen en/of knelpunten binnen het toegewezen projectgebied. Per project is er sprake van een wisselend projectteam, samengesteld door de (deel)projectleider in afstemming met betreffende managers/ leidinggevenden. Medewerkers vanuit de hele organisatie kunnen ingezet worden als projectmedewerker, op basis van benodigde expertise, competenties en beschikbaarheid. De projectmedewerkers ressorteren onder de betreffende afdelingsmanager en rapporteren aan de (deel)projectmanager. Voorbeelden van voorkomende projecten zijn onder andere projecten op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, innovatie, bouw en/of huisvesting.

Je zorgt ervoor dat de projectdoelstellingen binnen de tijdsplanning en met beschikbare middelen conform

projectplan gerealiseerd zijn. Uiteraard verwerk je de projectresultaten en -evaluatie tot een eindrapportage voor manager Vastgoed, zorgmanagement en RvB en verzorg je, op verzoek, presentaties en voorlichting over de projectresultaten in het DT. Hierbij zorg je ervoor dat het management en de directie professioneel geadviseerd en optimaal ondersteund zijn. De projectresultaten zijn vertaald naar operationeel en tactisch beleid en implementatievoorstellen.

Innovatief Verbinden Resultaatgericht

Profiel

Om deze rol goed te kunnen uitvoeren, heb je kennis op Hbo-niveau (bijv. op het vakgebied facilitair, of technische bedrijfskunde aangevuld met kennis van projectmanagement) en beschik je over meerdere jaren ervaring met het leiden van projecten. Kennis van de organisatie en bedrijfskundig inzicht zijn van belang voor het ontwikkelen van nieuwe projecten. Ontwikkelingen binnen het vakgebied houd jij vanzelfsprekend bij en beoordeel je op bruikbaarheid voor de organisatie. Je kunt goed zelfstandig werken en beschikt over de natuurlijke gave mensen mee te krijgen in je projecten. Hiertoe beschik je over de nodige overtuigingskracht waarbij je goed kunt luisteren, onderhandelen en verbinden. Om de projecten tot een goed resultaat te leiden, beschik je ook over de nodige resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid. Je bent communicatief vaardig, bent analytisch en je bent scherp op ontwikkelingen die van belang zijn voor de projecten en de organisatie.

Jij herkent je in:

  • Een relevante opleiding op minimaal HBO niveau aangevuld met relevante vakkennis.
  • Minimaal vier jaar relevante werkervaring.
  • Kennis van en ervaring met (operationeel) leidinggeven en administratieve processen en (bijbehorende) administratieve systemen.
  • Een ondernemende, verantwoordelijke en kritische houding.
  • Een “zorgen dat’-aanpak.
Aanbod

Een veelzijdige baan in een leuke en betrokken organisatie en team in een dynamische en inspirerende omgeving. Een afwisselende functie waarbij veel ontwikkeling mogelijk is op het gebied van vastgoed en jij je goed kunt uitleven, waarbij volop ruimte is voor eigen initiatief.

  • Een dienstverband voor 32-36 uur (afhankelijk van je wens) in eerste instantie voor de duur van een jaar, met de intentie omgezet te worden in onbepaalde tijd.
  • Inschaling conform schaal 55 cao Gehandicaptenzorg (maximaal € 3.948,– op basis van 36 uur), een arbeidsmarkttoeslag behoort tot de mogelijkheden.
  • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en een vakantietoelage (8%).
  • Een goede pensioenregeling.
Procedure

De procedure is er op gericht om voor eind januari kandidaat aan te kunnen aanstellen. De gesprekken bij K+V vinden plaats zo snel mogelijk plaats. De gesprekken bij Cosis vinden plaats op maandag 10 februari 2020 in de ochtend.

 

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. De reactietermijn sluit op donderdag 30 januari, maar bij voldoende geschikte kandidaten kan de reactietermijn eerder worden gesloten. Reageer daarom snel! Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff, partner, via 06 1595-4079 of Maartje Peters, partner, via 06 1008-5811.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Projectmanager Vastgoed
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.