Projectmanager MBO AFAS

Aanstekelijk enthousiast en gek op aanbestedingstrajecten
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Projectmanager MBO AFAS

Het doel van de opdracht:
De MBO school gebruikt nu AFAS HRM/Payroll en Exact Finance. De huidige overeenkomst met AFAS komt met ingang van 1 januari 2025 te vervallen. Wettelijk is de school verplicht een Europese aanbesteding op te starten. De voorbereiding van de aanbesteding moet via een CvB-besluit duidelijk maken wat de scope van de aanbesteding moet zijn. Opvolgend dient de aanbesteding zo snel mogelijk in de markt gezet te worden.

Opdracht

De taken die horen bij deze klus:
Als projectmanager ga je een plan van aanpak opstellen met daarin de volgende onderdelen:
* De inrichting projectstructuur en interne contractering van het projectteam.
* De aanpak vaststellen van de business requirements op hoofdlijnen, zowel voor HR, Finance en IT als op zichzelf staande stafdiensten plus de wensen rondom de integrale requirements voor de school als geheel.
* De aanpak voor en eerste marktverkenning op basis van business requirements.
* Een resourceplanning, mijlpalenplanning en financiële paragraaf.
* Een gefundeerd advies voor CvB-besluitvorming over scope en aanpak aanbesteding.

In deze rol faciliteer je de aanbestedingsprocedure tot en met contractering en als projectmanager rapporteer je aan de stuurgroep en coach je de interne projectleider.

Profiel

Als projectmanager begin je niet op nul. Jij neemt ‘best practices’-ervaring en voorbeelden mee van vergelijkbare organisaties. Je kan makkelijk schakelen met diverse stakeholders in HR, Finance en ICT. Je hebt ervaring met (voorbereiding van) Europese aanbestedingstrajecten. Jij hebt kennis van HR en finance processen. Je bent een sterke leider en hebt het vermogen om een projectteam aan te sturen en te motiveren. Je bent zelf gedreven en enthousiast en dat steekt aan! Jij geeft het goede voorbeeld, wil graag resultaten behalen en neemt je team daarin mee. Je kan goed onder druk werken en krijgt energie van het behalen van strakke deadlines. Effectief plannen en prioriteiten stellen passen bij jou!

Deadlines Resultaatgericht Toegankelijk Energiek Coach Professioneel Teamspeler Aanstekelijk Enthousiast Prioriteren

Voorwaarden

Ben je vanaf 21 augustus beschikbaar tot 1 januari 2024 voor gemiddeld 16-24 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging? Ben je beschikbaar om circa 50% van de gevraagde tijd aanwezig te zijn op de locatie en de rest vanuit huis? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Binnenkort of op dit moment beschikbaar? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja, 06-8395 2012. Natuurlijk is Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.