https://kv.nl/vacatures-en-opdrachten/projectmanager-ofn/

Jong van geest, innovatieve teamspeler, ondernemend en scherp

Geldermalsen
Functie | Young en eager (wo)man die zich wil ontwikkelen tot projectmanager

Als projectmanager in ontwikkeling ben je eindverantwoordelijk voor alle processen (van inkoop tot oplevering) binnen jouw project. Hierdoor is je takenpakket zeer uitgebreid en de functie afwisselend en uitdagend.
Na gunning maak jij als projectmanager, in samenspraak met partners, stakeholders en opdrachtgevers, een projectplan. Dit geeft onder andere weer hoe je het project organiseert, plant en laat uitvoeren. Tevens beschrijf je welke beheers- en controlemechanismen je toepast. De uitvoering (calculatie voor inkoop, productie en montage) coördineer je zelf en toets je constant aan de hand van geformuleerde afspraken en uitgangspunten. Het bewaken van de voortgang, kwaliteit en de kosten zijn hier voorbeelden van, waarbij je continu streeft naar verbetering.

Veel werkzaamheden van OFN worden uitgevoerd in de omgeving van stations of binnensteden. Dit zijn complexe gebieden in verband met de verkeersdrukte, vele ondergrondse voorzieningen en een scala aan stakeholders. Jij gaat hier creatief mee om en komt met een gedegen plan, waarin uitvoering, logistiek en veiligheid nooit mogen conflicteren. Binnen een periode ben je vaak verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijk die zich allen in een andere fase van uitvoering bevinden.

Als projectmanager in ontwikkeling bij OFN ben je in elk project ook de ondernemer van OFN. Je kijkt creatief naar de mogelijkheden om te verbeteren en versnellen. Je durft keuzes te maken die het project beter maken. Je schakelt daarvoor zowel in je eigen team als met je leveranciers en klanten, werkt dus binnen en buiten de organisatie. Denken in slimme oplossingen voor de klant, met hoge kwaliteit en gericht op duurzame relaties.


Wil jij de nieuwste vacaturevideo’s van K+V als eerste zien? Abonneer je op ons YouTube-kanaal.
Abonneren

Profiel

Creatief en ondernemend
Je wilt graag de zaken goed voor elkaar hebben. Samen succesvol zijn als spin in het web voor OFN en de klant. Je bent creatief en nieuwsgierig en op zoek naar de slimste manier om tot een goed eindresultaat te komen. Je durft daarbij keuzes te maken en verantwoordelijkheid te dragen. Je kent de kracht van de vraag om tot nieuwe inzichten te komen en schroomt niet die kracht in te zetten. Vervolgens kun je ook tempo maken en prioriteren. De hectiek van de dag is je niet vreemd net als deadlines. Schakelen tussen al deze facetten en tussen projecten gaat je goed af en geeft je energie. Je bent technisch zo goed onderlegd dat je voor alle stakeholders een sparringpartner bent. Als je het niet weet, dan vraag je het en zoek je het uit. Je leergierigheid kent geen grenzen. Ondernemend is ook financieel slim. Handige oplossingen en slimme keuzes zorgen voor een win win voor klant en OFN.

Communicatieve Teamspeler
Samen is sterker dan alleen. Je bent de natuurlijke teamspeler die past in het ambitieuze familiebedrijf. Het langdurige succes met duurzame producten en diensten hoort bij jou. Soms betekent dat even aanhaken, temporiseren om dan met elkaar weer te versnellen. Eerlijk aanspreken op resultaten is dus vanuit respect, om beter te worden. Je hebt oog voor de ander. Samenwerken is samen met alle andere afdelingen het echte resultaat boeken. Tevreden klanten die terugkomen, duurzaam klant zijn en zich identificeren met OFN. Daar werk jij constant aan mee. Je communicatie is sterk. Daarmee maak je verbinding met anderen en krijg je leveranciers en klanten makkelijk mee. Je weet dat planning key is maar jouw communicatie en overzicht daarover het echte succes bepaalt. Je kent de stress van het projectenwerk en kan daar goed mee omgaan. Je helpt de ander en durft ook je teamgenoten aan te spreken.

Jij bent

  • Dynamisch en leergierig, met een sterk bedrijfskundig en liefst ook technisch inzicht.
  • Een jonge vrouw of man die in staat is zelfstandig te werken en verantwoordelijk te zijn en die zich in het team wil ontwikkelen.
  • Iemand die ervaring wil opdoen of heeft in de projectwereld van aannemers, installateurs, civiele techniek, etc.
  • Jong van geest, je denkt in creatieve oplossingen, inspireert en realiseert.
  • Iemand met uitstekende communicatieve eigenschappen.

Creatief Teamspeler Communicatief Innovatief Nieuwsgierig Handig Duurzaam Ondernemend Eerlijk Strategisch Toegankelijk

Organisatie |

OFN

OFN, gevestigd in Geldermalsen, is een jong, dynamisch en innovatief familiebedrijf dat producten, diensten en service ontwikkelt om reizen voor de reiziger zo prettig mogelijk te maken. Denk aan abri’s, het onderhoud en reclame-exploitatie van dit type objecten, fietsoverkappingen, geluidschermen met zonnepanelen, bewegwijzering op stations, slimme afvalbakken of producten om fijnstof uit de lucht te filteren. De visie is innovatie voor onderweg, OFN heeft zin in de wereld van morgen, waarin de producten slimmer, diensten efficiënter zijn en de impact op de wereld lager is. Hier draagt OFN samen met opdrachtgevers en partners actief aan bij. Zij realiseren dit door continu innovatieve en duurzame producten en diensten van hoge kwaliteit te ontwikkelen of aan zich te verbinden.

Zo heeft OFN in opdracht van een grote aannemer begin 2020 een geluidscherm langs de N470 omgebouwd tot een energiewall dankzij het toepassen van zonnepanelen. In de zomer van 2020 wordt een parkeergarage in Eindhoven voorzien van duurzame bamboebekleding (12km aan bamboe panelen). Eind 2020 realiseert OFN in de Gemeente Amersfoort een project van 136 bushokjes, waarbij OFN de impact op de wereld van de producten tot het maximum verlaagd en de circulariteit maximaal verhoogd.

Klanten zijn gemeentes, provincies, de grotere aannemers, Prorail en NS. Indirect zijn het alle reizigers. OFN is als organisatie vooral succesvol doordat ze in staat is zich maximaal te verplaatsen in de behoefte van haar klanten en de reiziger en vanuit haar kennis, ervaring en innovatieve kracht, tot duurzame oplossingen komt. Oplossingen die een zichtbare positieve impact hebben op de reizigers en hun leefomgeving.

OFN groeit hard en dit wil ze blijven doen, daarom zoeken wij een nieuwe medewerker.

Aanbod

Een zeer aantrekkelijke functie met veel verantwoordelijkheid in het hart van het bedrijf.

OFN kent een prima arbeidsvoorwaardenpakket, zowel primair als secundair.

Procedure

Eerst ontmoeten en dan kiezen.

De procedure start met een speeddate met de operationeel directeur. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we verder met een goed gesprek met meerdere collega’s en een presentatie. Transparant maar wel zo vormgegeven, dat veiligheid en privacy absoluut geborgd zijn.

Het wervingstraject zal bestaan uit een tweetal onderdelen:

Speed; op dinsdag 18 augustus waarin jij kennis maakt met de (operationeel) directeur en zij kennis maken met jou als persoon.

Slow/Show; op woensdag 26 augustus uitgebreid kennismaken met meer aandacht en diepgang.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je uiterlijk 12 augustus te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Je kunt inhoudelijke vragen stellen aan Henk van der Velde (06-5175 8677) die deze opdracht begeleidt.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Young en eager (wo)man die zich wil ontwikkelen tot projectmanager
Vast
40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.