K+V werving selectie interim management

Samen werken aan het verwezenlijken van de droom

Regio Veluwe Zuid
Organisatie |

Icare

De droom van Icare is dat iedereen betekenisvol is voor een ander. Om deze droom te realiseren, zet Icare zich in met haar kernwaarden en kernkwaliteiten (zie www.icare.nl). In deze droom werkt Icare op gelijkwaardige wijze samen met klanten, familie, mantelzorgers, vrijwilligers en andere samenwerkingspartners. Iedereen doet ertoe en iedereen doet mee. Icare versterkt de eigen kracht van mensen. Iemand die van betekenis is voor een ander is daarmee ook betekenisvol voor zichzelf.

Icare is een stichting die staat voor het verlenen van zorg die bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Naast Icare staat de ledenvereniging, die bestaat uit 330.000 huishoudens. Zo kan Icare allerlei diensten bieden die er anders niet zouden zijn. Icare is actief in Flevoland, Drenthe, Gelderland en Overijssel. Stichting Icare is onderdeel van Espria.

Om de droom van Icare verder te verwezenlijken, zijn we op zoek naar een verbindende, bevlogen en inhoudelijke sterke Rayonmanager.

Functie | Rayonmanager Veluwe Zuid

Dagelijks verpleegt en verzorgt Icare tienduizenden mensen van jong tot oud. Zowel bij de mensen thuis in de wijkverpleging als in hun kleinschalige locaties voor beschermd en verzorgd wonen. De mensen die werkzaam zijn bij Icare zijn bevlogen, gepassioneerd en willen het beste voor hun cliënten. Ze beheersen hun vak, zijn breed en specialistisch en werken zoveel mogelijk samen. De kwaliteit van de geboden zorg wordt door hun klanten gewaardeerd. Dit is terug te zien door een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. Bij Stichting Icare werken ca. 6.500 medewerkers en Icare realiseert een omzet van ca. € 200 miljoen.

Voor de bedrijfseenheid Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) is Icare op zoek naar een bevlogen Rayonmanager voor het rayon Veluwe Zuid (gebied rondom Ede, Wageningen tot Putten), die ook verpleegkundig leiderschap toont. Binnen het rayon heeft HdS een eigen plaats, voor de identiteitsgebonden zorg in en rondom Barneveld.

Verbindend bevlogen inhoudelijk

Profiel

Vanuit je rol als Rayonmanager ben je integraal verantwoordelijk voor het rayon Veluwe Zuid. Je bent verantwoordelijk voor een goed afgestemde en herkenbare zorgverlening (vanuit klant, medewerker en financieel perspectief). Je draagt zorg voor de uitvoering van en levert een bijdrage aan de positionering van Stichting Icare in de regio. Je vertegenwoordigt Icare in de relevante ketens en netwerken, zo draag je de verantwoording in de regio voor contracten met gemeenten. Je geeft rechtstreeks leiding aan de teammanagers in het rayon, een aantal stafmedewerkers en indirect aan de overige medewerkers in het rayon (ongeveer 850). Samen met je collega’s bouw je systematisch aan een aantrekkelijke werkomgeving voor professionals, met als doel de goede zorg voor klanten. De functie vraagt om een goede verbinding en intensieve samenwerking met de teammanagers, je collega managers en de directie binnen Stichting Icare.

Om de doelstellingen van Icare te behalen vragen we van je om de beste zorg voor de cliënten te waarborgen en een aantrekkelijke werkomgeving voor medewerkers te zijn, binnen afgesproken budgettaire kaders. Gericht op optimale resultaten voor klant, medewerker en financiën. Om ervoor te zorgen dat medewerkers voor Icare (blijven) kiezen ben je tevens verantwoordelijk voor alle HRM aspecten zoals scholing, ontwikkeling, beoordeling en gezondheid binnen het rayon. Jaarlijks maakt de rayonmanager in overleg met de directie een jaarplan en gezamenlijk werken de rayonmanagers aan de klant, medewerker en financiële richting, welke is afgeleid uit de meerjarenstrategie.

Je bent waarde gedreven en hebt een intrinsieke bevlogenheid voor de zorg en de cliënten en weet wat belangrijk is.

Wat neem je mee:

 • WO werk-/ denk niveau met een HBO-verpleegkundige opleiding en een aanvullende management/bedrijfskundige opleiding
 • Ruime ervaring in een hogere managementfunctie in de zorg
 • Ervaring met het verbeteren van zorgprocessen, zowel inhoudelijk als beleidsmatig
 • Inzicht in financiële processen en ontwikkelingen in de zorg
 • In staat om binnen een complexe organisatie coachend leiding te geven
 • Je bent zowel gericht op de interne organisatie als de externe (markt)omgeving
 • Ervaring en passie vanuit de inhoud van het verpleegkundig vak en draagt dit uit
 • Een verbindende, daadkrachtige, uitnodigende en een stevige gesprekspartner
 • Lef om tegengas te geven zonder de verbinding te verliezen
Aanbod

Een uitdagende baan met veel uitdaging en afwisseling, een prettige werkomgeving met gemotiveerde en gepassioneerde collega`s en goede opleidingsmogelijkheden.

Je persoonlijke ontwikkeling staat bij Stichting Icare centraal en je krijgt de kans om jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten en te blijven leren en ontwikkelen via trainingen en (bij)scholingen.

 • Een functie voor 32-36 uur per week
 • Salaris is volgens de CAO VVT, salarisschaal FWG 75 met een huidig maximum van € 7.870,99 bruto per maand (o.b.v. 36 uur)
 • Flexibele inrichting van je werktijden
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een laptop en telefoon
 • Een leaseauto
Procedure

De procedure is er op gericht om voor eind januari een kandidaat aan te kunnen aanstellen. De selectiegesprekken bij Icare vinden plaats op dinsdag 28 januari 2020.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je uiterlijk tot en met zondag 12 januari 2020 te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Maartje Peters, partner, via 06 1008-5811 of Frank Snethlage, partner, via 06 5131-0178.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure.

Rayonmanager Veluwe Zuid
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.