Regiomanager Begeleiding – impegno

Ervaren, communicatief sterke leider en netwerker met sterk financieel inzicht en hart voor de inhoud
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

impegno

impegno is een dynamische, jonge en informele organisatie in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en specialistische begeleiding GGZ volwassenen. impegno biedt een inspirerende, professionele en prettige werkomgeving. impegno daagt je uit om jezelf via interne trainingen verder te ontwikkelen. Met jouw talenten, ideeën, initiatieven en kennis draag je samen met jouw team bij aan de missie van de organisatie en dus de goede zorg voor onze cliënten. Je krijgt veel vertrouwen en autonomie, wat zeer gewaardeerd wordt door collega’s. Er wordt gewerkt vanuit de volgende kernwaarden:

 • Toegankelijkheid: impegno is een toegankelijke zorginstelling. Toegankelijk voor de cliënt, en niet in de laatste plaats ook voor elkaar als collega’s.
 • Lef en doortastendheid: impegno is een zorginstelling met lef. Ze doen wat nodig is en gaan vaak door, waar anderen stoppen. Ze hebben echte doorzetters in huis, die net een stapje verder durven te gaan.
 • Oprechte verbinding: impegno is in verbinding op verschillende niveaus. In verbinding met elkaar als collega’s, in verbinding met de verschillende bedrijfsonderdelen, in verbinding met de cliënt en in verbinding met ketenpartners. Deze kernwaarden zie je terug in hoe zij hun werk doen en dat merk je in de omgang met elkaar als collega’s.

impegno Begeleiding biedt ambulante begeleiding bij volwassenen (18+) waarbij sprake is van psychosociale problemen, psychische, maar voornamelijk psychiatrische problematiek. Dit doet impegno voor ongeveer 2.600 cliënten verspreid over 130 gemeenten vanuit 33 gemeente-contracten.

Functie

Regiomanager Begeleiding

In deze functie is geen dag hetzelfde en dat vind je heerlijk! In de ochtend ben je bij een gemeente in gesprek met je contractpartner, daarna bel je met een van je teamcoördinatoren over een ingewikkelde casus, het volgende moment buig je je over je maandcijfers, om de dag af te sluiten met een aantal collega’s voor het uitdenken van een nieuwe zorgvorm. Kortom: je gaat goed op afwisseling en verschillende dynamieken.

Als regiomanager ben je verantwoordelijke voor de tactisch en strategische aansturing van je regio. Je regio bestrijkt een gebied in West-Brabant, Hoekse Waard, Dordrecht e.o. en Gorinchem. Je geeft hiërarchisch leiding aan de acht teamcoördinatoren, die met name ambulant begeleiders aansturen, binnen deze regio en je rapporteert aan Karlijn, de Directeur Begeleiding. In deze regio ben je indirect verantwoordelijk voor ongeveer 100 collega’s en ben je verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering en de kwaliteit van zorg. Je zorgt ook voor de vertaalslag tussen het MT en de teamcoördinatoren en voor de vertaalslag van de dienstverleningsvoorwaarden in de gemeentelijke contracten ten aanzien van de uitvoering.

Je ontwikkelt het jaarplan voor je regio en draagt zorg voor de naleving hiervan. Uiteraard monitor je de voortgang en stuur je bij wanneer dit nodig is en rapporteer je hierover. Voor de uitoefening van je functie is het essentieel om een goed in- en extern relatienetwerk op te bouwen en te onderhouden. Je hebt namelijk veelvuldig contact met contractpartners, samenwerkingspartners en andere stakeholders. Je signaleert marktontwikkelingen, initieert innovatie en ontwikkelt nieuwe zorgproducten.

Je bent onderdeel van het MT Begeleiding, waar, naast Karlijn, de directeur Begeleiding, nog twee andere regiomanagers vanuit andere regio’s (Lieke en Amber) zitting in hebben.

Je leiderschapsstijl omschrijft zich het beste als faciliterend waar mogelijk en sturend waar nodig. Je werkt vanuit de waarden van vertrouwen, verbinden en verbeteren. Je zet mensen in hun kracht, bevordert zelfstandigheid en je bent bedrijfsmatig/cijfermatig goed onderlegd.

Ervaren Communicatief Netwerker Toegankelijk Lef Doortastend Verbinder Strateeg

Profiel

Je kunt in deze afwisselende spilfunctie een beroep doen op veel van je competenties. Je bent betrokken bij de zorginhoud, maar hoeft hier geen kennis van te hebben, wel de nodige affiniteit. Je hebt aandacht voor de medewerkers en de gestelde doelen en weet hierin goed de balans te vinden en te houden. Je bent scherp, kritisch, analytisch en doortastend en je legt makkelijk verbanden. Met je enthousiasme en prettige overtuigingskracht weet je mensen mee te krijgen en te inspireren. Je bent leergierig en kan goed doordachte beslissingen nemen, ook ben je een stevige gesprekspartner.

De zorg in verandering

Ook binnen impegno zijn de nodige veranderingen gaande. Zo wordt er gewerkt aan het digitaliseren van een aantal processen (o.a. door middel van artificial intelligence) en wordt er binnen alle bedrijfsonderdelen blendedcare ingezet. Ook hier speel jij een rol in. Zo neem je je medewerkers mee in deze veranderingen en ben je handig met systemen en digitaal goed onderlegd.

Wat neem je verder mee?

 • HBO werk- en denkniveau en uitgebreide leidinggevende ervaring (minimaal 5 jaar);
 • Bedrijfsmatig/cijfermatig goed onderlegd;
 • Ervaring met veranderprocessen (proces en houding en gedrag);
 • Kennis en ervaring met netwerken;
 • Aantoonbare affiniteit met zorg en met de GGZ (dit laatste is een pré);

Je bent concreet, duidelijk, energiek, oplossingsgericht, gaat voorop in verandering, ondernemend en bent een bouwer.

Aanbod

Een inspirerende en uitdagende werkomgeving met een stevig en solide team van professionals binnen een organisatie met bevlogen en betrokken collega’s. Bij impegno werken mensen graag vanwege de informele sfeer, de flexibiliteit, aanwezige executiekracht, zelfstandige teams en fijne collega’s.

 • Een salaris van maximaal € 6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per, dit is exclusief vakantiegeld en een 13de De functie valt in schaal 65 van de CAO GGZ.
 • Leaseauto van de zaak behoort tot de arbeidsvoorwaarden.
 • Je begint met een jaarcontract, daarna is bij goed functioneren omzetting naar onbepaalde tijd mogelijk.
 • Jaarlijks ontvang je een balansbudget van maximaal € 500,– voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of om uit te laten betalen als brutoloon.
 • Een werkplek bij een leuk en ondernemend bedrijf in een omgeving waarin eigen initiatief en goede ideeën zeer worden gewaardeerd en aangemoedigd.

Procedure

De procedure is erop gericht om de kandidaat zo snel als mogelijk te laten starten. De selectiedag staat vooralsnog gepland op dinsdag 9 april aanstaande. De eerste gesprekken met K+V vinden zo snel mogelijk plaats.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel, door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Maartje Peters via: 06-1008 5811 of Frank Wolff via: 06-1595 4079. Let op: wacht niet te lang met reageren, bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen. Tevens dient een VOG te worden overlegd.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.