K+V werving selectie interim management

Strategische teamspeler, spraakmakende marketeer

Vianen
Organisatie |

Heffiq B.V.

Al 80 jaar is Heffiq een begrip in de interne transportmarkt. Als exclusieve dealer van de krachtige Hyster hef- en magazijntrucks heeft Heffiq het breedste productassortiment in de Nederlandse markt.

Met een landelijk dekkend service en support netwerk, biedt Heffiq met ruim 150 medewerkers slimme oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van intern transport. De technologie van intern transport wordt steeds geavanceerder en de continuïteit bij haar klanten steeds belangrijker. Bedrijven die willen excelleren in logistiek moeten dag en nacht kunnen beschikken over betrouwbare trucks en mensen met kennis en vaardigheden die problemen kunnen voorkomen en oplossingen snel en vakkundig realiseren. Heffiq garandeert haar klanten 24×7 klaar te staan met actuele kennis en inventieve oplossingen.

Heffiq is een platte ondernemende organisatie. Praktisch, met de olie en het vet aan de handen, mensen met een passie voor hun vak, die graag helpen. De eigen uitdaging is om die passie door te zetten in een technische, procesgerichte, professionele serviceorganisatie. Daarvoor wil Heffiq het team versterken met een Sales en Marketing manager.

Wij je meer weten over Heffiq? Kijk dan op de site.

Functie | Sales en marketing manager

Als Sales en Marketing manager ben je lid van het MT en rapporteer je direct aan de algemeen directeur (DGA). Je bent verantwoordelijk voor de marketing, sales operations, en een deel van het accountmanagement. Belangrijker, je wordt gevraagd om met de hele organisatie vorm te geven aan een vernieuwde, relatie gerichte, moderne sales en serviceorganisatie. Kernpunt is de verbinding met de klant vanuit vakmanschap en betrokkenheid. Klanten die altijd terugkomen omdat Heffiq echt iets toevoegt. Dat vergt een nieuwe klantbenadering en een andere Sales en Marketing. Vorm en sturing geven aan die vernieuwing is de belangrijkste opdracht. Deze strategische opdracht voer je uit in hechte samenwerking met de overige managementleden en de directie.

 

Samenwerker strateeg realisator energiek vasthoudend sympathiek winnaar communicator

Profiel

Samenwerker
Je bent de teamspeler. Je weet dat alles in het team moet kloppen om de echte winst binnen te halen. Je denkt in oplossingen, spart met anderen en met klanten voor het optimale. Daagt uit en durft om te denken. Als volwassen manager kun je zelf een goed en inspirerend voorbeeld zijn. Een fijne klantenman/vrouw die de klantwens kan vertalen naar oplossingen. Niet alleen voor vandaag maar juist voor morgen en daarna. Intern kun je de verschillen kleiner maken en de samenwerking sterker. Kun je mensen laten zien waarvoor je het doet en waarom samen succesvoller is.

Strateeg
Jij kunt een nieuwe moderne koers uitzetten. Jij snapt waarom klanten kopen en waarom ze terugkomen. Je durft onderscheidende paden te kiezen en je kunt dat uitstekend overbrengen op anderen en het anderen leren. Stuurt scherp op wat je realiseert en zacht op hoe je dat doet. Je gaat mee, stimuleert het andere denken en geeft ruimte voor groei.  Je kunt prettig vasthoudend zijn om voor Heffiq het nieuwe gedrag en dus het beste resultaat te bereiken. Plannen maken is mooi, maar plannen realiseren is lastig. Er komt altijd de dagelijkse drukte doorheen. Je kunt jezelf en anderen geconcentreerd houden. Processen simpel maken en in kleine stappen naar een goed resultaat komen. Soms is een grote stap handiger dan kleine en je snapt dat spel. Vasthoudend zonder te blokkeren. Gericht op het goede eindresultaat.

Spraakmakende marketeer
Als marketeer kun je alle middelen inzetten om de gewenste werkwijze en uitstraling intern en extern te communiceren. Je weet te verleiden en daarmee medewerkers en klanten mee te krijgen. Je beheerst en weet wat CRM als ondersteuning voor het totale accountmanagement kan en hoe het ook echt werkt. Kwaliteit start met een goed proces, vastlegging, verwachting management en een perfecte executie. Dat start bij de sales en sales operations, goede services en uitstekende aftersales. Je kunt daar onvermoeibaar enthousiast over zijn.

Waar kom je vandaan
Natuurlijk heb je relevante opleidingen op HBO+/academisch niveau. Kun je bogen op ervaring in verantwoordelijke marketing en sales rollen en heb je heel veel zin in deze uitdaging. Je achtergrond is het liefst in een praktische kapitaalsintensieve serviceorganisatie.  Top MKB?, een beetje olie en vet?

Aanbod

Een mooie uitdaging en uitstekende arbeidsvoorwaarden met bonus bij goede prestaties en een leaseauto. Uitgangspunt is een fulltime dienstverband met een contract van 1 jaar met de intentie omdat in het jaar om te zetten naar vast.

Procedure | Eerst ontmoeten en dan kiezen

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met een speeddate met de DGA. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we verder met een goed gesprek en een presentatie. Transparant maar wel zo vormgegeven, dat veiligheid en privacy absoluut geborgd zijn.

Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen:

  • Speed op woensdag 11 september; waarin jij kennis maakt met de DGA en hij kennis maakt met jouw persoonlijkheid.
  • Slow op vrijdag 13 september; kennis maken met team leden en meer aandacht en diepgang.
  • Show op donderdag 19 september.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Ben jij de strategische teamspeler en die spraakmakende marketeer die kan realiseren wat we zoeken? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor bovengenoemde functie? Dan zien wij graag uiterlijk donderdag 5 september aanstaande jouw reactie tegemoet door onderaan bij ‘Solliciteer direct’ jouw cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets, directeur, 06 1026 0480. Natuurlijk is Johannes bereikbaar voor nadere informatie. 

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Sales en marketing manager
Vast
Fulltime

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.