K+V werving selectie interim management

Commercieel talent en leider van een klein team

Wijchen
Organisatie |

Handelsonderneming PD

Handelsonderneming PD, gevestigd in Wijchen, is als groothandelaar in gasdistributiesystemen met name actief in de voedsel-, las-, semiconductors- en medische wereld. PD is marktleider op het gebied van gasmengers, gasanalyseapparatuur en gasappendages en vertegenwoordigt daarbij bekende merken als Witt, Hy-Lok, Rego, Ceodeux, SMT, Rotarex, in Nederland en België.

PD is een handelsorganisatie met een duidelijke identiteit waarin kwaliteit, service, gedrevenheid, durf en teamgeest de belangrijkste trefwoorden zijn.

Altijd staat het belang van de klant voorop, alle activiteiten van PD zijn afgestemd op de wensen van de klanten en de kansen die PD daarbij voor haar klanten ziet. PD denkt mee in oplossingen op technisch, commercieel, logistiek en kwalitatief gebied.

Functie | Sales- / Marketingmanager

Gedreven verkoper die toe is aan stap naar verkoopleider

Van nature ben je sales-georiënteerd en een zekere vorm van nieuwsgierigheid en aanleg voor techniek is een pré. Als Sales- / Marketingmanager bij PD zal je zelf veel salesactiviteiten gaan ondernemen, maar je gaat eveneens sturing geven aan een salesteam. Je bent dan ook lid van het MT en daarmee medeverantwoordelijk voor de marketing- en salesplannen op basis van de missie en ambitie van PD. Je krijgt de gelegenheid geboden om jezelf te ontwikkelen binnen een klein team.

Binnen die hoedanigheid initieer je nieuwe activiteiten op basis van nieuwe kansen in de markt. Je behaalt als voortrekker van het team de gewenste resultaten; denk daarbij aan omzet, marges maar ook het realiseren van strategische marktdoelen. Je helpt de organisatie verder te verbeteren, hebt invloed op het PMC beleid en productmanagement.

Kwaliteit Service Gedrevenheid Durf Teamgeest Marketing Sales

Profiel
  • Je bent sales-gedreven en wil niets liever dan je richten op de technische markt;
  • Een relevante opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld in de richting commercie, technologie, en (agri-)food. Het liefst aangevuld met een specialisatie richting sales of marketing;
  • Bewezen sales track record is een vereiste, leidinggevende ervaring een pré;
  • Marketing- of saleservaring binnen de technische sector is een pré. Aankomende talenten worden met nadruk verzocht om te reageren;
  • Je bent gedreven, zelfstartend en hebt een positieve instelling. Een natuurlijk leider die niet schroomt zelf voorop te gaan;
  • Iemand die anderen inspireert en het teambelang vanzelfsprekend vindt. Je bent analytisch sterk, ziet kansen en hebt lef;
  • Je spreekt naast Nederlands en Engels bij voorkeur ook Duits;
  • Commerciële vaardigheden en resultaatgerichtheid is een absolute must.
Aanbod

Een uitdagende MT functie bij een groeiende niche speler (12 fte) en ambitieuze organisatie. Je wordt onderdeel van een enthousiast, gezellig en hardwerkend team, waar zelfstandigheid en persoonlijke inbreng gewaardeerd wordt. De beloning is passend, waaronder een winstdeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, zijn prima.
PD biedt je de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en geeft je ook voldoende ruimte om dat te doen.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk zondag 23 juni aanstaande, te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Henk van der Velde (06 5175 8677).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Sales- / Marketingmanager
Vast
40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.