K+V werving selectie interim management

Communicatief en procesmatig sterk

Leersum
Organisatie |

Stichting Kinderopvang De Harlekijn

Kinderopvang De Harlekijn (SKOH) is een kleinschalige organisatie die nauw verbonden is aan de Leersumse samenleving. Zij biedt dagelijks aan ruim 90 kinderen van 0 tot 12 jaar opvang in de vorm van kinderopvang, peuteropvang, vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) en buitenschoolse opvang. Hun motto is: “ieder kind is uniek”. Dit betekent dat zij veel aandacht besteden aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van kinderen. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur van De Harlekijn. De Harlekijn kent daarom een bestuur op afstand. Per 1 januari 2019 is de functie van secretaris in het toezichthoudend bestuur vrijgekomen. “Heb je kijk op kinderopvang en wil je graag meedenken hoe dat op een eigentijdse manier vormgegeven kan worden, reageer dan zo spoedig mogelijk!”

Functie | Secretaris

Je maakt deel uit van een team van drie bestuursleden. De taak van het bestuur is om gezamenlijk te werken aan een ondernemend en vernieuwend kinderdagverblijf, dat aansluit op de Leersumse omgeving. Met enthousiaste medewerkers en op een gezonde financiële basis. Binnen het bestuur ben jij verantwoordelijk voor de bewaking van de agenda en voor vastlegging van de besluitvorming.

Profiel
  • Je hebt een HBO/academisch werk- en denkniveau met bedrijfskundige kennis
  • Je schuwt vernieuwing niet en weet jouw creatieve ideeën over te brengen en over te laten aan de medewerkers binnen de organisatie
  • Je communiceert helder in woord en geschrift, bent accuraat, planmatig en uitstekend in het vastleggen van bestuurlijke onderwerpen
  • Je bent een sterke netwerker die in staat is om contacten te leggen en onderhouden en deze effectief aan te wenden
  • Je bent betrokken, alert en inventief
  • Bestuurlijke kennis en toezichthoudende ervaring als secretaris is een pré
Aanbod

Een ondernemend en betrokken bestuur.

Een onbezoldigde functie met een onkostenvergoeding van € 600,– per jaar.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd? Reageer, uiterlijk donderdag 31 januari aanstaande, door onderaan op ‘solliciteer direct’ te klikken met toezending van cv en motivatie. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie graag bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Frank Snethlage (06-5131 0178).

Aan kandidaten die worden uitgenodigd, wordt gevraagd vooraf een online persoonlijke profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.