Teamleider/ adviseur Vastgoedbeheer a.i. voor een grote zorginstelling

Interim vastgoed teammanager
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Teamleider/ adviseur Vastgoedbeheer a.i.

Interim Teamleider/ adviseur Vastgoedbeheer voor een grote zorginstelling.

Opdracht

 • Als Teamleider/Adviseur Vastgoedbeheer geef je op een coachende en resultaatgerichte wijze leiding aan de medewerkers van het team Vastgoedbeheer. Je organiseert en bewaakt daarbij de kwaliteit van de dienstverlening en het inhoudelijk vakspecialisme van Vastgoedbeheer.
 • Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de instandhouding van het vastgoed: het beheer van het vastgoed en de voorbereiding en realisatie van correctief, preventief en planmatig onderhoud én kleine en middelgrote projecten die onder leiding staan van de projectleiders vastgoedbeheer.
 • Je draagt proactief bij aan de ontwikkeling van strategisch en tactisch Vastgoedbeleid. Daarnaast vertaal je het tactisch beleid naar operationele doelen.
 • Je zorgt voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering, stemt processen af, draagt verbetervoorstellen aan en voert procesoptimalisaties door.
 • In-en extern fungeer je als gesprekspartner, onder andere voor de zorg en andere afdelingen binnen de serviceorganisatie, verhuurders (over verduurzaming, energielasten en demarcaties), contractpartijen en overheden.
 • Ook vervul je de rol van Contractmanager. Hierbij werk je nauw samen met de afdeling inkoop. Je zorgt voor het opstellen en actueel houden van contracten. Je monitort de gewenste prestaties van contractpartijen onder andere op basis van kritische prestatie indicatoren en service level agreements. Indien nodig stuur je bij en rapporteer je hierover aan de Manager Vastgoed.

Profiel

 • Je beschikt over relevante vakkennis en ruime (interim) ervaring op op het vakgebied van vastgoedbeheer.
 • Je hebt leidinggevende ervaring en kennis van ontwikkelingen en methodieken in vastgoedbeheer.
 • Binnen het team weet je resultaten te realiseren, onder meer door een coachende stijl van leidinggeven
 • Ook heb je kennis van en ervaring met contractmanagement.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waardoor je mensen mee weet te nemen in jouw ideeën. Ook weet je deze ideeën en adviezen voor besluitvorming helder op papier te zetten.
 • Je staat met beide benen op de grond (een praktische instelling) en hebt toch een goed overzicht op alle relevante ontwikkelingen met betrekking tot zowel zorg als vastgoed.
 • Je bent oprecht geïnteresseerd, een doorzetter en houdt kennis bij op het gebied van specifieke voorzieningen ten behoeve van het primaire (zorg)proces en andere marktontwikkelingen.
Vastgoed SLA Contracten

Voorwaarden

Je bent per september beschikbaar voor in ieder geval 4 dagen per week.
Gesprekken bij de opdrachtgever staan gepland op vrijdag 1 september 2023.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Laat ook even wat weten over eventuele vakantieplannen!
Voor vragen of om even te sparren kun je bellen met Frank Wolff op 06-1595 4079.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.