Teamleider HR

Stevig, pragmatisch en ontdekkend
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Fortior

Fortior staat voor samen sterker in ontwikkeling. En dat is precies wat de 13 basisscholen samen onder de vlag van Fortior beogen: Sterk onderwijs voor een optimale ontplooiing en ontwikkeling voor elk kind en voor alle medewerkers.

Fortior is een onderwijsorganisatie voor basisonderwijs in de gemeente Venlo. Elke dag maken ze zich sterk voor goed onderwijs en een krachtige samenwerking zodat de kinderen zich zo kansrijk mogelijk ontwikkelen. Op basis van eigenaarschap en samenwerken dragen de professionals bij aan de beste kwaliteit van het onderwijs op onze scholen.

Functie

Teamleider HR

Als Teamleider HR ben je het eerste aanspreekpunt voor het CvB en voor de werkgroep directeuren. Je informeert en motiveert. Je werkt nauw samen met de teamleider onderwijs en de teamleider bedrijfsvoering. Je hebt een staffunctie en geeft functioneel leiding aan staffunctionarissen salarisadministratie, opleidingen, verzuim en formatie. Je voert voortgangsgesprekken en coacht je teamleden in hun professionele ontwikkeling.

In je rol draag je zorg voor de meerjaren beleidsontwikkeling. Je trekt samen op met project-, stuur- en werkgroepen voor het realiseren van inhoudelijke activiteiten en de jaarplanning. Analyseren van gegevens, het verantwoorden van beleid en het opstellen van periodieke rapportages hoort ook bij je takenpakket. Je geeft advies aan leidinggevenden over beleidsuitvoering en het optimaliseren van processen en procedures. In deze rol bouw je mee in de doorontwikkeling van het huidige stafbureau. Je zorgt dat de basis op orde is. Behoudt wat goed is en pakt aan waar verbeterpunten zijn.

De functie Teamleider HR is intern en extern gericht. Als professional weet je hier een goede balans in te vinden. Extern ligt de focus op het netwerken en de juiste samenwerkingen op te zoeken. Binnen en buiten het onderwijsveld. Je haalt kennis op van buiten en vertaalt dit naar de organisatie toe. Alles om ervoor te zorgen dat Fortior verder groeit als goede werkgever. Waar we (nieuwe) medewerkers boeien en binden en waar we ontwikkeling en vitaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Creatief Kritisch In Beweging Toegankelijk Pragmatisch Warm Ontdekkend Verbindend Super energiek Lef Proactief

Profiel

Ontdekkende, avontuurlijke leider
Jij bent de Teamleider HR die altijd in beweging is. Een pad ontstaat door te lopen en dat past ook bij jou! Je bent avontuurlijk en ontdekkend. Hebt voelsprieten voor de wereld om je heen en zoekt actief samenwerkingen op. Altijd nieuwsgierig naar wat er buiten speelt en leergierig om deze informatie mee te nemen de organisatie weer in. De basis bij Fortior is op orde Je kijkt wat er is, wil behouden wat goed is en past aan waar het beter of slimmer kan. Waar we het antwoord vinden op kwalitatief goed onderwijs in een omgeving met tekort aan personeel.

Stevig en super energiek
Je staat stevig in je schoenen. Geeft heel makkelijk gevraagd en ongevraagd advies vanuit je vakgebied aan het CvB en aan de directeuren. Je bent kritisch en durft vragen te stellen. Jij hebt super veel energie en je maakt energie los! Mensen stappen daardoor makkelijk op je af. In verbinding werk je samen en krijg je het voor elkaar dat je anderen kan overtuigen vanuit de inhoud.

Wij kijken breed, staan open voor nieuwe mogelijkheden en sluiten niemand uit. Deze rol staat daarom ook open voor mensen uit andere sectoren die in staat zijn zich het DNA van het onderwijs snel eigen te maken én nieuwe inzichten te brengen. Je hoeft niet alles al gedaan te hebben, maar jouw basis als Teamleider HR staat.

Aanbod

Werken bij Fortior betekent meewerken aan de maatschappij van morgen, waarin alle kinderen gelijke kansen hebben op een mooie toekomst.

Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar je wordt gewaardeerd om jouw expertise. Fortior heeft goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Ook transparantie, samenwerking en ontwikkeling staan bij Fortior centraal. Oog hebben voor elkaar en van gezelligheid houden!

Je werkzaamheden voer je uit op het Bestuursbureau en vanuit huis. Ook ben je onderweg naar de verschillende scholen en externe contacten. Fortior biedt naast de uitdaging een mooi pakket arbeidsvoorwaarden. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring binnen schaal 12 CAO PO (tussen € 3.334,- en € 6.665,- op basis van 40 uur) én ruim 50 vrije dagen bij een fulltime contract.
Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, een extra eindejaarsuitkering OOP en 8% vakantie-uitkering.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start ‘s ochtends met een eerste korte ontmoeting (speeddate) met verschillende mensen van de organisatie. In de speeddates willen we graag jou als persoon leren kennen en kijken we nog niet naar je cv of je brief. Zoals we onze leerlingen ontmoeten, zo ontmoeten we jou! Zonder vooroordelen, zonder informatie. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we later op diezelfde dag verder met een diepgaand gesprek over de opdracht, je ervaringen en de match voor jou en voor Fortior.

De selectiegesprekken zijn gepland op dinsdag 14 mei 2024.

Geïnteresseerd

Dan leren we jou graag kennen! We zien graag jouw reactie uiterlijk 5 mei 2024 tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” jouw cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk is Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn managementrollen meting in te vullen. Dit gebruiken we niet in de procedure als een selectiemiddel, maar als een methode voor je eigen ontwikkeling.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.