Leider

MIDDEN VAN HET LAND
Organisatie |

MBO school

Een school waar studenten ondernemend leren, praktisch, bevlogen en klaar voor een prachtig vak en zelfstandig in de maatschappij van nu. De school heeft een mooie geschiedenis en gaat die uitbouwen door een fusie. Sterk team waar de belangrijkste beslissingen zijn genomen maar de realisatie nog moet worden gedaan. Lid MT met een collega teamleider en een directeur.

Functie | Teamleider

De teamleider is verantwoordelijk voor een team van 20 docenten. Meerdere opleidingen. Belangrijkste opdracht is de integratie realiseren. In het nieuwe schooljaar start de nieuwe geïntegreerde opleiding op een nieuwe locatie. Intensief, veel hands-on werk met stevige deadlines. Ideaal voor een betrokken leider met de handen uit de mouwen en oprechte aandacht.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Verandervaardige leider en teamspeler

Een hands-on prettige leider. Snapt de spanningen maar kan een team met humor en enthousiasme naar een goed resultaat brengen. Verandervaardig dus, doelgericht, humor, energie en begrip en doorzettingsvermogen. Ervaring in (V)MBO is heel fijn want dan begrijp je de passie van student en docent! Je kunt bogen op succesvolle verandertrajecten waarin je de doelen hebt gerealiseerd, het team hebt laten groeien en de eigenheid van de organisatie hebt vast kunnen houden. Je bent een teamspeler en een aanjager en coach voor je collega’s.

Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.