Teamleider MBO

Enthousiaste, daadkrachtige teamleider die kansen ziet
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Interim Teamleider MBO

In deze opdracht kan je je helemaal vastbijten! Je komt terecht in een organisatie in beweging met een forse onderwijsverbeteropdracht. Samen met het team ga je daarmee aan de slag. Welke talenten heb je in je team? Deze benut je optimaal.

Opdracht

Je bevordert eigenschap en stimuleert talent en capaciteiten van je medewerkers. In een periode tot de zomer zet je samen met het team de schouders eronder en gaan jullie voor een goed resultaat.

Onderwijskundig Eigenaarschap Toegankelijk Energiek Vasthoudend Resultaatgericht Teamspeler Betrokken Inspirerend

Voorwaarden

Wat heb je in huis?
Je bent een ervaren MBO leidinggevende die makkelijk invoegt in een organisatie. Een interim teamleider die snapt wat een organisatie in beweging met zich meebrengt en weet hoe je binnen een korte periode mooie resultaten kunt boeken. Je bent de leider die samenbrengt en eigenaarschap stimuleert.

Geïnteresseerd

Liefde voor het MBO?

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht en ben je vanaf januari 3 à 5 dagen per week beschikbaar? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.

Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja, 06-8395 2012. Natuurlijk is Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd online een persoonlijke profielmeting te doen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.