K+V werving selectie interim management

Verbinder

AMSTERDAM
Organisatie |

Antoni van Leeuwenhoek

Het Antoni van Leeuwenhoek wil nu en in de toekomst topkwaliteit leveren voor patiënten. Naar verwachting blijft het aantal patiënten dat bij het ziekenhuis komt voor een behandeling elk jaar groeien. Mede daarom is de polikliniek onlangs flink uitgebreid en vernieuwd.

De polikliniek maakt deel uit van Ambulante Zorg. De verschillende specialismen zijn verdeeld over 3 poliklinieken. De polikliniek heeft meer dan 70 kamers. Op de polikliniek worden afspraken gemaakt voor consulten, diagnostische onderzoeken en behandelingen. Verder worden kleine onderzoeken en behandelingen ter plekke verricht.

Het ziekenhuis heeft een specifieke positie in de hoog-complexe zorg en onderscheidt zich door de tijd en aandacht die de patiënten krijgen, ook bij de fors toegenomen bedrijfsdrukte. Passie voor het vak en betrokkenheid zitten in de genen van de organisatie, waarbij de lijnen kort zijn.

KV_Opdrachten_Antoni-van-Leeuwenhoek
Functie | Teamleider Verpleegkundig Specialisten

Binnen het Antoni van Leeuwenhoek werk jij als teamleider van de Verpleegkundig Specialisten in een dynamische en inspirerende omgeving. Je combineert jouw kennis van onze specifieke zorgsector met leidinggevende capaciteiten en ontwikkelingsvaardigheden. Door gebruik te maken van aanwezige talenten kom je tot optimale patiëntenzorg en een goed leerklimaat voor onze medewerkers.

Jij geeft leiding aan een team bestaande uit 52 verpleegkundig specialisten, die zorg verlenen binnen zowel het verpleegkundig als medisch domein en vijf studieondersteuners.

Samen met je collega teamleiders en het hoofd Ambulante Zorg lever jij een belangrijke bijdrage aan het bepalen van de koers en het beleid van de afdeling, het jaarplan en het managen van de (bedrijfs)processen. Als teamleider heb jij tevens een centrale rol binnen (innovatieve) projecten.

Je legt verantwoording af aan het hoofd Ambulante Zorg. In de uitoefening van je taken en verantwoordelijkheden word je ondersteund door een coördinator, als meewerkend voorman/vrouw op de werkvloer.

Samen met twee collega teamleiders lever jij een belangrijke bijdrage aan het bepalen van de gezamenlijke koers en richting van jullie teams en het managen van de complexe logistieke en (bedrijfs)processen. Als teamleider heb je een centrale rol binnen innovatieve projecten en zorg je voor continue verbetering met behulp van kwaliteitsmanagementsystemen, Veiligheids Management Systeem en audits volgens de plan-do-check-act cyclus.

De poliklinieken werken in een nieuwe opzet van frontoffice en backoffice functies, waarbij continu wordt gestreefd naar standaardisering en verbetering van de processen, ook met het doel om de onderlinge uitwisselbaarheid van medewerkers te vergroten. De drie teamleiders hebben een belangrijke en gezamenlijke opdracht om deze opzet verder te ontwikkelen en te implementeren.

Leider Communicatief Resultaatgericht Procesmatig sterk Vasthoudend Besluitvaardig Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Verbindend & doortastend

Spreekt de uitdaging je aan om te werken bij een (internationaal) toonaangevend ziekenhuis, gedreven door onderzoek, ontwikkeling en excellente zorg? En herken jij jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding (HBO-V is een pré) bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.
 • Leidinggevende ervaring is vereist, bij voorkeur heb je ervaring met leidinggeven aan professionals. Je hebt daarbij een duidelijke visie op persoonlijk leiderschap.
 • Je bent visionair en koersvast, proactief, resultaatgericht en besluitvaardig in je handelen.
 • Verbinden, draagvlak creëren en samenwerken zijn typerende kwaliteiten voor jou.
 • Je bent organisatiesensitief en behoudt rust en geduld in hectische omstandigheden.
 • Als leidinggevende heb je minimaal 2 jaar ervaring in de zorg, waarbij je een duidelijke visie hebt op leidinggeven.
 • Je hebt ervaring met (innovatieve) projecten, je bent resultaatgericht, communicatief vaardig, procesmatig sterk en besluitvaardig.
 • Je bent een netwerker (zowel intern als extern): medisch specialisten en opleidingsinstellingen.
 • Je werkt en denkt afdeling overstijgend en vertaalt de organisatiedoelstellingen naar jouw afdeling en team.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in projectmanagement.
 • Je kunt gemakkelijk schakelen tussen diverse niveaus en situaties; verbinden, draagvlak creëren en samenwerken zijn typerende kwaliteiten voor jou.
Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Het Antoni van Leeuwenhoek biedt een uitdagende fulltime functie (32-36 uur) in een prettige werkomgeving.

Met de innovatie en groei die de organisatie de komende jaren gaat doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend wordt open gestaan voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van het team ondersteunen. Opleiding en (persoonlijke) ontwikkeling zijn uitgangspunten van het Antoni van Leeuwenhoek en daarmee wordt het onderscheid gemaakt.

Salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring tussen € 3.012,– en € 4.378,– bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Dit is overeenkomstig FWG 60. Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

De procedure is gericht op een zo snel mogelijke benoeming van de nieuwe Teamleider Verpleegkundig Specialisten. Ben je geïnteresseerd in deze functie dan verzoeken wij je uiterlijk zondag 22 juli aanstaande te reageren, door onderaan op ‘Klik hier om te reageren’ te klikken, met toezending van je cv en motivatie. Graag ontvangen wij bij jouw reactie – met alle vakantieperiodes in het vooruitzicht – de data van jouw vakantieplannen. Inhoudelijke vragen kun je stellen aan Frank Wolff (06-1595 4079) of Emile Douma (06-1045 2989). Zij begeleiden de procedure.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Teamleider Verpleegkundig Specialisten
Vast
32-36

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.