Authentiek leider die betrokken en bevlogen is

Lelystad
Organisatie |

Triade Vitree

Triade Vitree biedt volwassenzorg (Triade) aan mensen met een verstandelijke beperking en met een psychische stoornis en jeugdzorg (Vitree) aan kinderen, jongeren en gezinnen. Triade Vitree heeft met ruim 1.800 medewerkers en bijna 500 vrijwilligers een sterk keten van zorg voor gezinnen en volwassenen opgebouwd in Flevoland, IJsselland en omstreken. De jaaromzet bedraagt circa € 125 miljoen en de geboden zorg wordt gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet. Daarnaast zijn er cliënten met een persoonsgebonden budget (Pgb). De gewenste integratie van beide organisaties na de fusie van begin 2018 krijgt steeds meer vorm. Vanaf 2022 is er een vernieuwd tweehoofdige Raad van Bestuur geïnstalleerd. De RvB zal dan bestaan uit een voorzitter met een algemene zorgportefeuille en een lid met de portefeuille bedrijfsvoering.

Missie en visie
Triade Vitree denkt in mogelijkheden en helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen doen om minder afhankelijk van de zorg te zijn. De medewerkers van Triade Vitree stimuleren kinderen, jongeren, volwassenen alsmede de betrokken ouders/opvoeders met zorgvragen om zelf de regie over hun leven te houden. Hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij of zij zich kan ontwikkelen en zichzelf kan zijn. Thuis, op school of bij het werk. Dát maakt het leven waardevol. Triade Vitree helpt daarbij.

Functie | Teammanager Financiële administratie en Zorgadministratie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de Financiële- en Zorgadministratie en de afdeling Zorgcontractering, totaal 28 medewerkers. Je legt verantwoording af aan de Manager Bedrijfsvoering. Het verder implementeren van de nieuwe organisatiestructuur staat in 2022 voor jou centraal: het integreren van de drie teams tot één geoptimaliseerd proces. Je vertaalt daarbij de beleidsplannen van Triade Vitree op tactisch niveau naar de teamplannen. Je implementeert nieuw gedrag binnen jouw team. Hierbij draag je zorg voor verdere professionalisering van jouw team en reflecteer je regelmatig samen met jouw team op de te behalen doelen, de transformatieopdracht en op ieders rol en bijdrage. Daarbij creëer jij de ruimte voor je team om verantwoordelijkheid en eigenaarschap te nemen. Je bent, naast de concerncontroller, het eerste aanspreekpunt voor de accountant en je hebt een nauwe samenwerking met het team Control.

Je neemt deel aan organisatiebrede projecten en monitort de voortgang daarvan. Verder adviseer je de Manager Bedrijfsvoering over vakinhoudelijke ontwikkelingen, tactische kwesties en kom je met ideeën en voorstellen over de doorontwikkeling van de afdeling.

authentiek koersvast proactief resultaatgericht helicopterview veranderkracht gedreven betrokken

Profiel

Jij staat als manager bekend om je authentieke leiderschap en kan binnen een nieuwe omgeving koersvast en resultaatgericht acteren. Je weet hoe je het beste uit je team haalt, past de juiste leiderschapsvorm toe en laat op deze manier iedere medewerker uitblinken in hun vakgebied. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op hbo+ of wo niveau
 • Daarbij heb je minimaal 5 jaar managementervaring
 • Ervaring met zorgadministratie en financiële administratie. Ervaring met zorgcontractering is een pré
 • Uiteraard beschik je over bewezen resultaten binnen verandermanagement of projectmanagement
Aanbod
 • Salaris conform de CAO – Gehandicaptenzorg FWG 65 bij een 36-urige werkweek (maximaal € 5.648,-)
 • Een vaste aanstelling voor 32-36 uur per week
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekering
 • Korting op bedrijfsfitness, theater en andere culturele evenementen
 • Werkkostenregeling: fiets, computer, telefoon met korting en een meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket
 • Onbeperkt trainingen via Goodhabitz en vakgerichte opleidingen
Procedure

Kandidaten worden eerst uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met K+V. Hierna vinden de selectiegesprekken bij Triade Vitree plaats. De procedure is erop gericht deze voor eind maart af te ronden. De eerste ronde selectiegesprekken vindt plaats op donderdag 24 maart 2022, voor een aantal kandidaten gevolgd door een tweede ronde op maandag 28 maart 2022.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk op zondag 6 maart aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de procedure eerder sluiten! Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage, Partner (06- 5131 0178) of aan Maartje Peters, Partner (06-1008 5811).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Teammanager Financiële administratie en Zorgadministratie
Vast
36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.