Teammanager Huisvesting en Vastgoed

Operationeel leidinggevende met doorgroeimogelijkheden
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Tergooi MC

In Tergooi MC willen we de beste en juiste medisch specialistische zorg bieden in de regio Gooi en Vechtstreek. Daarbij kijken we of we onze zorg optimaal kunnen aanpassen aan de wensen van iedere unieke patiënt. Iedere dag werken ruim 3.000 Tergooiers samen om die ambities waar te maken. We zitten momenteel in een uitdagende fase: we bouwen in Hilversum een prachtig nieuw ziekenhuis dat we in mei 2023 betrekken. Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in ons nieuwe ziekenhuis!

Tergooi MC wil waardevol zijn door met liefde, lef en werkplezier zorg dicht bij de patiënt te leveren, in hechte samenwerking met de regionale zorgpartners. Daarbij streven wij naar een omgeving waarin medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen en doorlopend ontdekken hoe zorg beter kan. Dankzij het regionale programma Zorg Dichterbij van Tergooi MC, huisartsen, VVT en Zilveren Kruis, kan Tergooi MC substantieel meer zorg gaan verlenen, met ongeveer dezelfde mensen en middelen.

In Tergooi MC houdt de afdeling Bouw, Huisvesting & Vastgoed zich bezig met projectmatig nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het team Huisvesting & Vastgoed is verantwoordelijk voor technische projecten, transparant en marktconform beheer en onderhoud van alle gebouwen, terreinen en installaties. De afdeling Bouw, Huisvesting & Vastgoed bestaat uit een team van 28 enthousiaste en deskundige medewerkers. Kom jij ons team versterken?

Functie

Teammanager Huisvesting en Vastgoed

Als teammanager Huisvesting & Vastgoed bij Tergooi MC geef je leiding aan het operationele beheer & onderhoud team. Dit team zorgt er 24/7 voor dat de terreinen, de gebouwen en installaties in optimale staat zijn en blijven, dat storingen worden verholpen en noodzakelijk onderhoud wordt uitgevoerd. Daarmee levert het team een belangrijke bijdrage aan een veilige en comfortabele omgeving voor de zorg professionals, patiënten en bezoekers. Het operationele team bestaat uit 16 medewerkers verdeeld over regietechnici, huismeesters (m/v) en een werkvoorbereider. Daarnaast:

 • voer je werkoverleggen en ontwikkelgesprekken, en help, coach en stimuleer je de medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden en bij het ‘inleren’ van de nieuwbouw.
 • onderhoud je contact met afdelingsmanagers en andere professionals in het ziekenhuis en onderhoudspartijen, leveranciers, adviseurs, gemeentelijke- en overheidsinstanties en huurders en verhuurders.

Je rapporteert aan de Manager Huisvesting & Vastgoed.

Na de oplevering van het nieuwe ziekenhuis verplaatst de aandacht zich naar het sluitstuk van onze vastgoedtransitie: een groot renovatietraject. Zo kom je in een omgeving van nieuwe gebouwen met state of the art techniek en een omvangrijk project voor de komende jaren. Tegen die tijd wordt de afdeling Bouw, Huisvesting & Vastgoed heringericht en afgestemd op de dan gevraagde dienstverlening. Daar ligt wellicht een mooie volgende uitdaging voor jou!

Zelfstandig Stimulerend en Verbindend

Profiel

Voel jij je als een vis in het water als manager in een complexe organisatie? Ben jij in staat om alle direct betrokkenen als een team te laten samenwerken, waarbij je ieders talenten optimaal inzet? Dan maken wij graag kennis met jou!

Verder breng je mee:

 • Een, bij voorkeur deels technische, opleiding op hbo-niveau en aanvullende relevante opleidingen
 • Kennis en inzicht in het zorgproces en de rol die techniek daarbij speelt
 • Ervaring in een leidinggevende functie
 • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je weet sociale en organisatorische aspecten goed met elkaar te combineren in een coachende stijl van leidinggeven 

Voldoe jij nog niet volledig aan de functie-eisen maar vind je dat de functie goed aansluit bij jouw ervaring, vaardigheden en ambities? Ook dan nodigen we je uit om jouw enthousiasme met ons te delen!

Aanbod

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Ziekenhuizen.

 • Deze functie is ingedeeld in FWG 60 met het daarbij behorende salaris dat het komend jaar gaat oplopen naar maximaal circa € 80.000 bruto per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Het betreft een functie voor 36 uur per week (fulltime)
 • Fiscale uitruilmogelijkheden: fiets- en fitnessregeling, communicatieapparatuurregeling (o.a. tablet of smartphone) en uitruil reiskosten (woon-werk)
 • Wij bieden in eerste instantie een arbeidscontract voor de duur van één jaar, deze zal (bij geschiktheid) omgezet worden naar onbepaalde tijd.

En wist je dat wij jouw duurzame inzetbaarheid heel belangrijk vinden? Plan een stoelmassage, een yogasessie, neem deel aan een hardloopclinic of spar over jouw toekomst met onze loopbaanadviseur!

Procedure

De functie van teammanager Huisvesting & Vastgoed wordt op dit moment ad interim ingevuld. De procedure wordt begeleid door K+V Management Search en is erop gericht om de benoeming in de maand juni 2023 af te ronden. Je start met een (online) gesprek met K+V voor een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen selectie- en adviesgesprekken bij Tergooi MC, waarvan de exacte data zo spoedig mogelijk volgen. Voor de benoembare kandidaat worden referenties ingewonnen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Geïnteresseerd

Wanneer deze functie je aanspreekt zien wij uit naar jouw reactie. Je hebt de mogelijkheid om te reageren, met toezending van cv en motivatie, door hieronder of bovenaan op ‘Reageer nu’ te klikken. Voor vragen kun je contact opnemen met de heer Emile Douma (06-1045 2989).

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Aan kandidaten, die worden uitgenodigd, wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

 

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.