Teammanager intramuraal – vvt-instelling

Verbinder die denkt in oplossingen en mogelijkheden
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Opdracht

Als teammanager weet jij als geen ander het beste uit onze medewerkers te halen. Je bent een echte verbinder en denkt vooral in oplossingen en mogelijkheden. Je weet feilloos medewerkers, cliënten, mantelzorgers en familie te betrekken. Met jouw analytisch vermogen weet je snel te schakelen en zie je wat nodig is. Je stuurt op resultaten en verliest een gezonde bedrijfsvoering niet uit het oog. Je weet tijdig bij te sturen en informeert/rapporteert tijdig aan de manager zorg.
Je zorgt voor een personele bezetting (kwantitatief en kwalitatief), die past binnen de afgesproken kaders. Je bent de aanjager om ontwikkelen en leren voorop te stellen en laat zien dat leren normaal is en vallen en opstaan bij het werk hoort. Je bent een teammanager, die aandacht en kwaliteit vooropzet. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een klimaat, waarin onze zorgprofessionals optimaal hun werk kunnen doen.
Als teammanager intramuraal werk je intensief samen met je collega teammanagers(6), de manager zorg, de kwaliteitsverpleegkundigen en behandelaren (in totaal zo’n 200 medewerkers. Samen kijken jullie “out of de box” naar de mogelijkheden. Daarnaast lever je een bijdrage aan het beleid. Jouw leidinggevende is de manager zorg.

Profiel

  • Je hebt een aantal jaar werkervaring in de (intramurale) zorg en leidinggevende ervaring.
  • Je hebt inzicht in de organisatie en financiering van intramurale zorg en diensten en van personeelsbeleid.
  • cijfermatig inzicht met het oog op personeelsplanning, productie- en verzuimcijfers, jaarplan en begroting en kennis van project- en verandermanagement.
  • Communicatief, proactief, resultaatgericht, zelfstandig en neemt initiatief.
  • Je werkt vanuit vertrouwen, echte aandacht en verbinding.
  • Je coacht en ondersteunt dichtbij, hebt een open houding en kunt door jouw enthousiasme en ervaring mensen in beweging laten komen.
  • PG, somatiek, IBS, GRZ, GP en Nah /Korsakov zijn geen vreemde begrippen voor je en ervaring hiermee geniet de voorkeur.
Ervaren manager intramuraal PG Somatiek IB GRZ GP Nah/Korsakov

Voorwaarden

 Je bent per ‘snel’ beschikbaar 3 à 4 dagen per week tot eind van het jaar.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Je altijd even bellen met Frank Wolff (06-1595 4079) of Frank Snethlage (06-5131 0178) voor vragen of om even te sparren.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.