Twee Coördinatoren: Voedselpakket Productie én Opslag en Distributie

Gestructureerd, flexibel en betekenisvol
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Voedselbank Arnhem

Voedselbank Arnhem is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een wekelijks voedselpakket. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Arnhem een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte aan de Bruningweg bevoorraden we 24 voedselbanken in Gelderland en Utrecht.

Voedselbank Arnhem is één van de 173 voedselbanken in Nederland. Inclusief het Distributiecentrum werken hier ruim 500 vrijwilligers die wekelijks 6000 huishoudens van voedsel voorzien. Dan heb je het over 80.000 kilo voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Functie

Twee Coördinatoren: Voedselpakket Productie én Opslag en Distributie

Er zijn twee functies vacant:

1. Coördinator Voedselpakket Productie

Wat ga je doen:

 • Aanpakken: Je zorgt dat de diverse pakketten worden samengesteld en klaargezet. Het omvat afzonderlijke pakketten voor droge kruidenierswaren, groente en fruit, gekoelde producten en non-food.
 • Je stemt de grootte van de pakketten af op de verschillende gezinsgroottes.
 • Overzicht bewaren: Je zorgt ervoor dat de pakketten voor ieder uitgiftepunt worden verzameld, volgens hun specifieke klantenbestand.
 • Managen: Je regelt de personeelsbezetting en geeft leiding aan de daghoofden voor de activiteiten in de productiehal, inclusief de koelcel.
 • Leidinggeven. Je schroomt niet om de medewerkers in je team aan te spreken op een vriendelijke, maar duidelijke manier. Dit hoef je echt niet allemaal alleen te doen, want ieder dagdeel is er een daghoofd en iemand van voedselveiligheid aanwezig.
 • Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen!

Je barst van de leidinggevende capaciteiten en ervaring. Eigenschappen die Voedselbank Arnhem goed kan gebruiken. Want in onze loods aan de Bruningweg produceren we voedselpakketten voor tot wel 1000 gezinnen. Deze pakketten worden bij 14 uitgiftepunten in Arnhem en omgeving aan onze klanten uitgedeeld. Aan jou de taak om met jouw team alle pakketten op het juiste tijdstip te produceren en klaar te zetten. Wij bieden zelfstandigheid, uitdaging, verantwoordelijkheid en heel veel contacten. Dus, blaas je ambitie nieuw leven in en help ons armoede te bestrijden.

2. Coördinator Opslag en Distributie voor het regionaal distributiecentrum

Wat ga je doen:

 • Aanpakken: Je zorgt dat de logistieke processen uitgevoerd worden.
 • Overzicht bewaren: Je regelt dat binnengekomen goederen worden opgeslagen en gedistribueerd (wekelijks) naar de diverse voedselbanken.
 • WMS: Jij en je team houden ons warehouse managementsysteem bij en verbeteren dit waar mogelijk.
 • Je houdt het overzicht over de emballage.
 • Managen: Je regelt zowel de personeelsbezetting (allemaal vrijwilligers) als de inzet van de heftrucks.
 • Je overziet de benodigde administratieve handelingen en de bijbehorende communicatie.
 • Leidinggeven. Je schroomt niet om de logistieke medewerkers aan te spreken op een vriendelijke, maar duidelijke manier. Dit hoef je echt niet allemaal alleen te doen, want ieder dagdeel is er een daghoofd en iemand van voedselveiligheid aanwezig.
 • Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen!

Oog voor voedsel, hart voor mensen
Je barst van de leidinggevende capaciteiten en ervaring. Eigenschappen die ons regionaal distributiecentrum goed kan gebruiken. Want vanuit onze loods aan de Bruningweg bevoorraden we 24 voedselbanken. Aan jou de taak om met jouw team alle goederen op het juiste tijdstip klaar te zetten. Wij bieden zelfstandigheid, uitdaging, verantwoordelijkheid en heel veel contacten. Dus, blaas je ambitie nieuw leven in en help ons armoede te bestrijden.

Aanpakker Samenwerken Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Incasseringsvermogen Betrokken

Profiel

Wat vragen we van jou voor beide functies?

 • Je hebt gevoel voor het logistieke proces en je kunt gestructureerd en flexibel werken.
 • Je werkt graag samen en je bent daadkrachtig.
 • Je wilt graag iets betekenen voor je medemens en je bent (liefst) voor langere tijd beschikbaar.

Aanbod

Bij de Voedselbank werken alleen maar vrijwilligers. “Het werk bij de Voedselbank geeft mij heel veel voldoening. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk elkaar helpen is en ik ben blij dat ik wat terug kan doen.”

Procedure

K+V ondersteunt Voedselbank Arnhem en zet zich graag belangeloos in voor de werving van kandidaten voor deze rol; de selectie wordt door de Voedselbank zelf verzorgd. Voor vragen of extra informatie kun je bellen met K+V.

Geïnteresseerd

Wil jij je inzetten voor onze samenleving?

Ben je geïnteresseerd in één van deze betekenisvolle functies? We vragen je snel te reageren door bij  “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Micha van Aart (06-463 90312) zij begeleidt de werving en de eerste selectie. Bezoek de site van de Voedselbank Arnhem.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.